linknotzelda
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Yep, CTFU'nun varlığından haberdar değildim o zaman o kısım doğrudur eheh.Madem bu işi böyle yapmak istiyorsun
Bu kısımda türkiyede tek olduğunu iddia etmişsin tarihe dikkat. 20 mart 2020
Ekli dosyayı görüntüle 156729
Burda da 20 mart 2020 ve öncesinde kurulan sunucular var tabi ilk türk anarşi sunucusu CTFU Craft'da dahil
Anarşi Roach (biz)
Ekli dosyayı görüntüle 156730
CTFU Craft ki adamlar geçen sene kurdu aslında
Ekli dosyayı görüntüle 156731
Minecraft Anarchy Tr
Ekli dosyayı görüntüle 156732
Ve eğer arasan diğerleri
DİĞER BİR NOKTAYA GELİRSEK)
siz ilk gelip bizim konu başlığımıza gelip bu şekilde konu başlığımıza yorum attınız. tarih ve saate dikkat çekiyorum ve size karşı bu şekilde dalga geçtiğimiz barşz şekille belli bir cevap yazdık
Ekli dosyayı görüntüle 156733
ve sizin buna cevabınız
Ekli dosyayı görüntüle 156734
BAN YEDİĞİNİ İDDİA EDEN ARKADAŞI DESTEKLEMEK
SİZİNLE HİÇBİR ALAKAMIZ YOKKEN GELİP BAŞLIĞIMIZDA BİZİ KÖTÜLEYİN, SERVERDA REKLAM YAPIN VE İNKAR EDİN SONRA GELİP LAFIMIZI CIMBIZLAYINO İŞ ÖYLE YAPILMAZ BÖYLE YAPILIR!
ha bu arada siz bu inkar işinde yeni değilsiniz galiba
Ekli dosyayı görüntüle 156735
eh ne diyelim o zaman ya
On numara kanka. Başarılar![]()
Sunucunuzda reklam yapmadım, uydurmayın lütfen. İnkar etme işi falan yok. Burada her ak sakallıya dede mi diyeceğiz şimdi? Her Link ben mi olacağım? Milletin her dediği gerçek mi olacak? O zaman alttaki resime de gerçek diyip siz yediremediğiniz için ip ban attınız gibi bir anlam mı çıkarmalıyım ben? Hayır. Çünkü milletin her dediği gerçek olmayabilir.
Ban yediği iddia edilen mi? Orada siz ip ban attım diye yazmamış mısınız zaten? Adminin sözüne inanmamam mı gerekiyormuş şimdi de.
Sunucunuzu kötülemedim üstte de belirttiğim gibi, anarşi sunucularında IP Ban atılmaz ve siz atmışsınız dediğinize göre. Yaptığınız bir şeyin nedenini sorunca kötüleme mi oluyor? Ne garip bir zihniyettir bu?
IP ban attım diye söylediğinizin resmi:
Boşu boşuna olay çıkarmaya çalışmayalım. Sorduğum bir soru yüzünden arkadaşınızı da yanınıza alıp ne kadar yaygara çıkardığınızın farkına varın. Sorular gücünüze gidecekse hiç sunucu açmamalıydınız bence işin başında.
Son düzenleme: