yapsavun.com | konu arşive taşınabilir. | seneye belki tekrardan?

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Madem bu işi böyle yapmak istiyorsun
Bu kısımda türkiyede tek olduğunu iddia etmişsin tarihe dikkat. 20 mart 2020
Ekli dosyayı görüntüle 156729

Burda da 20 mart 2020 ve öncesinde kurulan sunucular var tabi ilk türk anarşi sunucusu CTFU Craft'da dahil
Anarşi Roach (biz)

Ekli dosyayı görüntüle 156730

CTFU Craft ki adamlar geçen sene kurdu aslında

Ekli dosyayı görüntüle 156731

Minecraft Anarchy Tr

Ekli dosyayı görüntüle 156732

Ve eğer arasan diğerleri :)

DİĞER BİR NOKTAYA GELİRSEK :))

siz ilk gelip bizim konu başlığımıza gelip bu şekilde konu başlığımıza yorum attınız. tarih ve saate dikkat çekiyorum ve size karşı bu şekilde dalga geçtiğimiz barşz şekille belli bir cevap yazdık
Ekli dosyayı görüntüle 156733

ve sizin buna cevabınız

Ekli dosyayı görüntüle 156734

BAN YEDİĞİNİ İDDİA EDEN ARKADAŞI DESTEKLEMEK

SİZİNLE HİÇBİR ALAKAMIZ YOKKEN GELİP BAŞLIĞIMIZDA BİZİ KÖTÜLEYİN, SERVERDA REKLAM YAPIN VE İNKAR EDİN SONRA GELİP LAFIMIZI CIMBIZLAYIN :) O İŞ ÖYLE YAPILMAZ BÖYLE YAPILIR!

ha bu arada siz bu inkar işinde yeni değilsiniz galiba :D

Ekli dosyayı görüntüle 156735

eh ne diyelim o zaman ya

On numara kanka. Başarılar :)
Yep, CTFU'nun varlığından haberdar değildim o zaman o kısım doğrudur eheh.
Sunucunuzda reklam yapmadım, uydurmayın lütfen. İnkar etme işi falan yok. Burada her ak sakallıya dede mi diyeceğiz şimdi? Her Link ben mi olacağım? Milletin her dediği gerçek mi olacak? O zaman alttaki resime de gerçek diyip siz yediremediğiniz için ip ban attınız gibi bir anlam mı çıkarmalıyım ben? Hayır. Çünkü milletin her dediği gerçek olmayabilir.
156790

Ban yediği iddia edilen mi? Orada siz ip ban attım diye yazmamış mısınız zaten? Adminin sözüne inanmamam mı gerekiyormuş şimdi de.

Sunucunuzu kötülemedim üstte de belirttiğim gibi, anarşi sunucularında IP Ban atılmaz ve siz atmışsınız dediğinize göre. Yaptığınız bir şeyin nedenini sorunca kötüleme mi oluyor? Ne garip bir zihniyettir bu?

IP ban attım diye söylediğinizin resmi:
156791

Boşu boşuna olay çıkarmaya çalışmayalım. Sorduğum bir soru yüzünden arkadaşınızı da yanınıza alıp ne kadar yaygara çıkardığınızın farkına varın. Sorular gücünüze gidecekse hiç sunucu açmamalıydınız bence işin başında.

Son düzenleme:

linknotzelda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
CTFU Anarşi sunucusu geçen senenin başından beri var, safkannu haklı bro ilk türk anarşi sunucusu yapsavun değil

üstelik aranızdaki bu özür dilerimca kavgayı anlamıyorum sabahın altısında tek başıma sunucuda takılıyorum oyuncularınız gelip roachta TAMAMEN TAKILDIĞIM SUNUCUDAN DOLAYI bana küfredip crash atıp gidiyor

bu türdeki az sayıda sunuculardan ikisisiniz biribirinize destek olmanız gerekirken kavga ediyorsunuz oyuncunuz bitince nerenizle oynayacaksınız çok merak ediyorum
Katılıyorum ve üzgünüm eskiden yazdığım yorumdan, o zamanlar CTFU'nun varlığından haberdar değildim. Kavgayı başlatan ben değilim, konularına gidip IP ban neden attıklarını sordum, sanırım güçlerine gitti ve konuma gelip ilginç şeyler yazmaya başladılar. Yapacak bir şey yok, ben de üstüme düşeni yapıp cevap veriyorum. Yoksa "kavga" hoşuma giden bir şey değil tabii ki.

Son düzenleme:

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Yep, CTFU'nun varlığından haberdar değildim o zaman o kısım doğrudur eheh.
Sunucunuzda reklam yapmadım, uydurmayın lütfen. İnkar etme işi falan yok. Burada her ak sakallıya dede mi diyeceğiz şimdi? Her Link ben mi olacağım? Milletin her dediği gerçek mi olacak? O zaman alttaki resime de gerçek diyip siz yediremediğiniz için ip ban attınız gibi bir anlam mı çıkarmalıyım ben? Hayır. Çünkü milletin her dediği gerçek olmayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 156790

Ban yediği iddia edilen mi? Orada siz ip ban attım diye yazmamış mısınız zaten? Adminin sözüne inanmamam mı gerekiyormuş şimdi de.

Sunucunuzu kötülemedim üstte de belirttiğim gibi, anarşi sunucularında IP Ban atılmaz ve siz atmışsınız dediğinize göre. Yaptığınız bir şeyin nedenini sorunca kötüleme mi oluyor? Ne garip bir zihniyettir bu?

IP ban attım diye söylediğinizin resmi:
Ekli dosyayı görüntüle 156791

Boşu boşuna olay çıkarmaya çalışmayalım. Sorduğum bir soru yüzünden arkadaşınızı da yanınıza alıp ne kadar yaygara çıkardığınızın farkına varın. Sorular gücünüze gidecekse hiç sunucu açmamalıydınız bence işin başında.
Arkadaş ban yememiştir...

safkannu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sizinle hiçbir alakamız yokken bize salça olan sizsiniz, ya rahat bırakın ya da devamını getirelim

safkannu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğrudur, CTFU ilk. Ondan sonra biz geliyoruz :D
getirelim bakalım burada da 2. olduğunuzu söylemişsiniz ancak anarşicraft 17 kasım 2019 da [TAKAS VE RÜTBE SİSTEMİ][PAZAR SİSTEMİ] AnarşiCraft %100 Survival Türk Minecraft Anarşi Sunucusu - anarsi.online - [AGRESİF ANTİ-HİLE/XRAY][1.12.2]
1t2k sunucusu ise 6 şubat 2020 de kurulmuş 1t2k - Türkiyenin tek ve ilk gerçek anarşi serverı, güvenlik plugini hariç başka bir eklentisi yoktur.
hatalarınızı düzeltmeye çalışmamdan gücenme lütfen

lynes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bacım isterse 20. olsun topunuza fark attı burda oyuncunuz 0 diye "İlK sUnUCu CItIfIU MorUQ" demeyin boş boş.Kendi sunucunuzdaki klan bile bizim sunucuya geldi.

GiresunluAzrail

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bacım isterse 20. olsun topunuza fark attı burda oyuncunuz 0 diye "İlK sUnUCu CItIfIU MorUQ" demeyin boş boş.Kendi sunucunuzdaki klan bile bizim sunucuya geldi.
neden biliyor musun lynes?
çünkü her anarşi sunucusu en büyük olmaya çalışır. salc1in sunucusunun büyümesini engelleyen 2b2t oyuncuları gibi biz de yapsavunu aradan çıkarmaya çalışıyoruz ve insanlar bu ateşle birlikte edindikleri bilgiyle yeni anarşi sunucularına giriyor ya da sunucu kuruyor bu sayede anarşi sunucusu kitlesi artıyor.

Moderatör tarafından düzenlendi:

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Türkiyede Anarşiyi ilk getiren isimlerden bir tanesi. Uzun zamanlar zaten kimse farkında değildi, adamlar deaktif ve pasif olarak dolanan bir oyun modunu Türkiyede aktif bir hale getirmişler ve ilk olarak yaptıklarını söylemişler. Bence bunda kesinlikle yanlış bir şey yok! Diğer kurucular çekemediğinden ötürü, gelip yorumlarda bolca boş yapmışlar. Arkadaşlar sizin boş yapmanız kalitenizi gösterir. Başarılı adam zaten kendini oyuncu kitlesiyle ifade eder, YapSavun 30 kişinin altına düşmüyor, daha da artar var Türkiyede isim duyurur umarım, başarılar dilerim...