Daha çok sunucunuzu öne çıkaracak eklentileri yazmalısınız
Biz sunucumuzun eklentilerle öne çıkmasını istemiyoruz. Konuda da belirttiğimiz gibi, amacımız olabildiğince orijinal bir Minecraft Factions deneyimi yaratmak. Boss, rütbe, maden vs. gibi eklentilerin Factions'ın mantığı ile uyuşmadığını düşünüyoruz. Yoksa bulduğun her eklentiyi plugins klasörüne atmakta bir zorluk/emek yok. Dolayısıyla ortada bir yatırım eksikliği yok, biz böyle bir sunucu istediğimiz için bu şekilde. Yatırım yapmak istemediğimiz için değil.
SilkSpawners da birçok bug mevcut kırıp koyduğunuzda domuz olması gibi
SilkSpawners yerine başka bir alternatifini koymayı düşünüyoruz ancak zaten dediğiniz gibi bir durum oluşursa, bu düzeltilebilir, dünyanın sonu değil.
NoCheat+ güzel plugin ama standart hileler için mesela fly ancak düzgün bir killaura koruması sağlayamıyor ve factionın amacı klan vs si atmaktır malesef kill auradan oyuncularınızı koruyamayacaksınız,oyuncularınızı korumak için ayarları yükselttiğinizde killaura olmayan oyuncular da atılacak.
Bizim testlerimizde gayet koruyabildiğini gördük. NoCheat+; oyuncu, örneğin vuramaması gereken bir yere vurduğunda tetiklenen bir plugin. Örneğin bir oyuncunun kendi arkasına vurması imkansızdır. Bu yüzden ayarları ne kadar yükseltirseniz yükseltin, normal oynayan oyuncular için bir sorun teşkil etmeyecektir. Ayrıca eklentinin göremediği yerde, yöneticiler ve modlar görecektir.
Son olarak Orebfuscator ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak spigot.yml deki anti xray daha iyi çalışıyor.
Siz bilmiyorsanız ben söyleyeyim. Son derece doğrudur. Burada bilemeyecek bir şey yok
Sunucu bana daha çok survival sunucularını andırdı.
Öyleyse vermek istediğimiz izlenimi verebilmişiz demektir. Teşekkür ederiz. Tam olarak survival ağırlıklı Factions sunucusuyuz diyebiliriz. Oyuncular orijinal Minecraft dünyasında survival elementlerine karşı mücadele vererek kendilerini geliştirmek ve Faction'larını iyi bir konuma getirmek zorundalar. O yüzden emek vermekten bahsediyoruz. Madenmiş, bossmuş, editmiş, asla bu tarz kolaylıklar sağlamayacağız.
Son olarak nocheat+ ın ve Orebfuscator pluginlerinin 1.15 sürümü mevcut değil
Araştırmayı bilmeyenler için mevcut değil
Son olarak; bizim herhangi bir ticari kaygımız yok. Sunucunun özelliklerini beğenirsiniz veya beğenmezsiniz size kalmış bir şey. Hiçbir şeyin tek bir doğrusu yok, o yüzden burada şu yanlış, bu doğru değil, böyle faction olmaz vs. diye atıp tutmak son derece gereksiz ve çocukça. Bizim amacımız, bizimle aynı minecraft felsefesine sahip oyuncular için eğlenceli ve rekabetçi bir ortam oluşturmak.
Vanilla minecraft bilgi ve becerisine güvenen, en iyi Faction'ı ben yönetirim haritada yağmalanmamış Faction bırakmam diyen herkesi bekliyoruz.
Son düzenleme: