- En iyi cevaplar
- 7
Sende onlar gibi olma.tabii ki istediğini paylaşabilir fakat inat etmesine fazla sinir oldum. yoksa özgürlük bu. ancak yabancı gruplar reddit'te bu gibi forum gönderilerini paylaşıp dalga geçiyorlar.
Sende onlar gibi olma.tabii ki istediğini paylaşabilir fakat inat etmesine fazla sinir oldum. yoksa özgürlük bu. ancak yabancı gruplar reddit'te bu gibi forum gönderilerini paylaşıp dalga geçiyorlar.
zaten onların dalga geçmesini önlemek için yapıyorum bunu.Sende onlar gibi olma.
harbiYorumları okudumda amaç ne buradaki?
Merhabalar aslında bende bikere gördüm. Birkere kömür kazıyodum ancak nedense arkamda başka bir maden (karanlık bir yer görünmüyor) bi baktım beyaz bir göz bu ne olabilir bence heyoblineselamlar bugün sizlere bir şey diyeceğim öncelikle bu hikaye gerçekten 1 ay önce oldu 1.2.4 ve 1.5.1 sürümüde Herobrine gördüm ilginç bir olaydı bence bu karakteri notch bir bulmaca olarak getirdi bu konuda yeni araştırma yapmaya başladım ve herobrine arayıp bulmadım eski sürümleri merak ettim tamamen tesadüftü
Ekli dosyayı görüntüle 166044
HEROBRİNE Steve'ye derki: Ölmeden önce ne demek istersin.?!?!??Arkadaş çocuk istediğini paylaşabilir neden böyle davranıyorsunuz ??
Arkadaşlar bu arada bazı kardeşlerimiz - Herobrine removed yaxıyo yani herobrine artık yok diyorlarmış. Ancak bu - Herobrine removed yazısı aslında bi TrOlselamlar bugün sizlere bir şey diyeceğim öncelikle bu hikaye gerçekten 1 ay önce oldu 1.2.4 ve 1.5.1 sürümüde Herobrine gördüm ilginç bir olaydı bence bu karakteri notch bir bulmaca olarak getirdi bu konuda yeni araştırma yapmaya başladım ve herobrine arayıp bulmadım eski sürümleri merak ettim tamamen tesadüftü
Ekli dosyayı görüntüle 166044
Bana diyorsan, ironi yaptım,Arkadaşlar bu arada bazı kardeşlerimiz - Herobrine removed yaxıyo yani herobrine artık yok diyorlarmış. Ancak bu - Herobrine removed yazısı aslında bi TrOl![]()
Herobrine gerçek değildi sadece bir "efsane" idi.Nedeni ise insanlar artık notch'a herobrine var korkuyom sil o'nu yoksa minecraftı silerim demiş.....
Notch'da gelmiş - HEROBRİNE REMOVED YAZISI İNSANLARI KANFITMIŞ YANİ OYUNDA HETOBRİNE GÖRME İHTİMALİNİZ %10-30-20'DİR neyse başka bir şey demiyom baybay :/
Merhabalar aslında bende bikere gördüm. Birkere kömür kazıyodum ancak nedense arkamda başka bir maden (karanlık bir yer görünmüyor) bi baktım beyaz bir göz bu ne olabilir bence heyoblineneyse
Herobrine
HEROBRİNE Steve'ye derki: Ölmeden önce ne demek istersin.?!?!??
Steve:/gamemode 1![]()
Herobrine yok diyenler bunuda açıklasın!! (!)
Neden her sürümde "-Herobrine" yazıyordu..? (!)
Arkadaşlar bu arada bazı kardeşlerimiz - Herobrine removed yaxıyo yani herobrine artık yok diyorlarmış. Ancak bu - Herobrine removed yazısı aslında bi TrOl
Nedeni ise insanlar artık notch'a herobrine var korkuyom sil o'nu yoksa minecraftı silerim demiş.....
Notch'da gelmiş - HEROBRİNE REMOVED YAZISI İNSANLARI KANFITMIŞ YANİ OYUNDA HETOBRİNE GÖRME İHTİMALİNİZ %10-30-20'DİR neyse başka bir şey demiyom baybay :/
Bana diyorsan, ironi yaptım,
Herobrine gerçek değildi sadece bir "efsane" idi.
Konu hortlatmakta üstünüze yok maşallah.Aslında bu değişik bir durum gibi ama ironi gibi geldi bu arada EchTr sözlerine dikkat et dostum herkes istediğini paylaşabilir ve senin bu insana küçük bir çocuksun galiba diyip olayı başlatıp ondan sonra inat etmesine sinir oluyorum diyemezsin.
-İyi forumlar.
@EchTR