İstek Haraket Engelleme ve Sağlık Skript İstek

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5
Senin verdiğin kodda ise Bu hatayı alıyorum

[14:21:18 INFO]: [Skript] Reloading all scripts...
[14:21:18 ERROR]: can't understand this event: 'on any move' (blok.sk, line 17: on any move:')
[14:21:18 ERROR]: can't understand this event: 'on jump' (blok.sk, line 20: on jump:')
[14:21:18 INFO]: Loaded 1 script with a total of 4 triggers and 0 commands in 0.04 seconds
[14:21:18 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading all scripts!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- bu linke girip Skript plugininin en yeni versiyonunu indirmeni oneririm. Aradigin diğer addonlari da bula bilirsin.

olcayturk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- bu linke girip Skript plugininin en yeni versiyonunu indirmeni oneririm. Aradigin diğer addonlari da bula bilirsin.
Ya anlamadığım bir şey var. Sürüm 1.8 ile sunucuy açıyorum. Via version kullanıyorum 1.15'e kadar girişleri destekliyorum. Fakat plugin indirirken 1.8 bulmam gerekmiyor mu kullandığım tüm pluginleri. Çünkü dediğin gibi tüm yeni versiyonları indirdim fakat hepsi hata veriyor hepsinin yanında [ is it up to date? ] yazıyor. Bu konuda aydınlatır mısın acaba beni ?

olcayturk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
SkQuery ve rayfall kur dostum çalıştırmak için
Hemen deniyorum. Sunucunun versiyonunu ayarlamaya çalışıyorum da en stabil ve şu an da neredeyse tüm pluginleri destekleyen sürüm sanırım 1.9 versiyonu bu yüzden sunucuma bu spigotu yüklüyorum daha mantıklı olacaktır. Sizin de fikriniz var mı acaba bu konu ile alakalı. Zaten nasıl olsa 1.8 ve 1.15 kadar tüm sürümler girebilecek. Tek ihtiyacım olan şey elimin altında tüm pluginlere erişebilir olmak

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Bütün sürümlerle uyum istiyorsanız 1.8 kurmanızı tavsiye ederim, birçok eklenti 1.8 sürümünü destekler. PaperSpigot kurabilirsiniz. 1.8-.15 girişleri içinse ViaVersion eklentisini kurabilirsin. Bu söylediğim eklentileri e internette ratsan çıkar, en güncel sürümü 1.8 i destekler

olcayturk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Hemen deniyorum. Sunucunun versiyonunu ayarlamaya çalışıyorum da en stabil ve şu an da neredeyse tüm pluginleri destekleyen sürüm sanırım 1.9 versiyonu bu yüzden sunucuma bu spigotu yüklüyorum daha mantıklı olacaktır. Sizin de fikriniz var mı acaba bu konu ile alakalı.
Bütün sürümlerle uyum istiyorsanız 1.8 kurmanızı tavsiye ederim, birçok eklenti 1.8 sürümünü destekler. PaperSpigot kurabilirsiniz. 1.8-.15 girişleri içinse ViaVersion eklentisini kurabilirsin. Bu söylediğim eklentileri e internette ratsan çıkar, en güncel sürümü 1.8 i destekler
1.8 kullanıyordum fakat dediklerinizi çalıştıramadım versiyon uyuşmazlıkları çıktı mesela sqquery de en düşük 1.9 sürümünü destekliyor

olcayturk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba @olcayturk,
Açıkçası fazldan skripte gerek yok lobinizde /rg flag __Global__ invincible allow yapın ölümsüz olacaklardır. Bu şekilde de canları gitmez veya lobinizde /gamerule diffuculty peaceful yapın buda bir çözüm :)

2. soruna gelirsek oyuncunu doğacağı kısmın önünü arkasını barrier ile kapatabilirsin.
veya skript olarak şu olabilir;
Kod:
on any move:
    set walk speed to 0

on jump:
    cancel event
Teşekkür ederim verdiğin kod işe yaradı fakat on any move: bu satırları kullanabilmek için WildkSkript.jar gerekiyormuş. Fakat şu an da 'walk speed' is not an entity type (lobiscript.sk, line 2: set walk speed to 0') veriyor. Sanırım arasına bir tane _ eklememiz gerekiyor deneyip yazıcam

olcayturk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
on any move:
cancel event

yapıyorum oluyor fakat. Etrafa bakamıyorum. Sadece haraket etmesini engellemek istiyorum.