hasan45121
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Bilen varsa atabilir mi? türkçe yabancı fark etmez hard 1.15.2 skyblock server oluşturuyorum yardımcı olacakları veya neleri eklemem gerekiyor bana yazarmısınız baya uzun zaman oldu uğraşmayalı
adam satın almak değil kendi yapmak istiyor başlıktan görüp değil konuyu okuyarak yanıtlamanız daha iyi olur.@İnfumia 'dan satın alabilirsiniz
reklamına kadar yapılacağından hiç sıkıntı yok yaklaşık 400-500 harcama yapacamadam satın almak değil kendi yapmak istiyor başlıktan görüp değil konuyu okuyarak yanıtlamanız daha iyi olur.
@hasan45121 ortamı önemli, sistem eklesen de ortam olmayınca oynayan olmaz.
Ben sadece öneride bulundum.Neden bu kadar kastın ki ?adam satın almak değil kendi yapmak istiyor başlıktan görüp değil konuyu okuyarak yanıtlamanız daha iyi olur.
@hasan45121 ortamı önemli, sistem eklesen de ortam olmayınca oynayan olmaz.
inşAllah yeter kanka 400-500 spigotta ücretli bir plugine bulaşsan 100 liran uçuyor zaten havaya.reklamına kadar yapılacağından hiç sıkıntı yok yaklaşık 400-500 harcama yapacam
Katılıyorum !Tavsiyem herhangi bir ekipten plugin paketi almamanız çünkü türkiyede paket yapan insanların gerçekten vasat paketler yapıp satıyor Tavsiyem mc-market üzerinden plugin paketi alman.
mc-markette bulunan paketler türk oyunculara göre değilKatılıyorum !
neye dayanarak söylüyorsun bunumc-markette bulunan paketler türk oyunculara göre değil
Bak, evet mc-marketteki çoğu paket Türkiye'de özel diye satılan paketlerden güzel, fakat karışık ve türk oyuncularının daha önce görmediği sistemler bulunuyor. Çeviriyi zaten eklentilerede yapıyorsun, çeviri yapamayacak adam zaten ya sunucu açmaz ya da gider başkalarına çeviri için para öder.neye dayanarak söylüyorsun bunuingilizce yazan yerleri türkçeye çeviremeyecek kadar aciz bir server sahibiyse zaten tr de paket de alsa acamaz sunucuyu
reklamına kadar yapılacağından hiç sıkıntı yok yaklaşık 400-500 harcama yapacam
hocam ben yaparım herşeyini elimde bir paket var zaten sorun yok bana ulaşabilirsin dcden MiranaTurk#2215reklamına kadar yapılacağından hiç sıkıntı yok yaklaşık 400-500 harcama yapacam