Spigot Paper Bukkit .YML Dosyalarını Ve Başlat.Bat optimizasyon yaptımSanırım sunucunuz optimizeli değil internetten optimizasyon yapma videoları izleyerek optimizasyonları yapın veya hiç uğraşmada ücret ödeyerek yaptırabilirsiniz.
Eski başlat kodu sendekiTavsiyenize Uyucam Fakat Başlat.Bat zaten optimizasyonlu işlemci bu kadar etki edermi ?
1.Sorunun Cevabı : Hammaddelere Göre Degisiyior Lapis 30 dk kum odun vb 45 dk rütbehammadde 15 dakika1. Sorum: MineResetLite plugini için hammaddeleriniz kaç dk bir yenilenmektedir?
2. Sorum: Harita yaparken çok büyük alanlar mı Copy/Paste yapıyorsunuz?
Başka Hiçbir Sorun Gözükmüyormu Sürelerini Arttırsam İşe Yararmı Aralarındaki FarklarıTimings de gördüğüm kadarıyla bu copy paste undolar fazlasıyla sorun çıkarmış gibi gözüküyor. Daha küçük bir ölçeklerde kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca otomatik yenileme alanlarınız büyüklüğü çok fazla ise buda bir nebze tps düşüklüğüne neden olabilir sonuçta bir anda bir yeri yeniliyor. Biraz daha normal ölçeklerde kullanıp yenilenme hızını biraz daha hızlandırabilirsiniz.
Anladım Reis Teşekkürler TPS sorunu Spawn dünyasında lapisde var normalde tps 20 fakat lapise oyuncular girince başalyınca kazmaya anında tps düşüyor sebebi nedir bi fikriniz varsaEfendim ben sadece görebildiklerimi söyledim belki daha detaylı görebilecek kişiler vardır. Ayrıca dediğimi galiba biraz yanlış anlamışsınız yenilenme yerini biraz küçültüp süresini mesela 45 dk değilde 25 30 dk ya çekebilirsiniz manasında.