- En iyi cevaplar
- 17
Son düzenleme:
Konu başlığında farkındaysanız yakında sizlerle yazıyor.sw acık deil?
dostveviski#6666 ekleyip, siz olduğunu belirtirseniz; atayım.Selam discord sunucunuzu atabilirmisiniz?
Yakın zamanda tarih vereceğiz takipte kalıntaret felan görünce heveslendim gireyim dedim, bakımdaymış. üzüldüm ya neyse farklı arayışlara geçelim
Wiki sitemize girip göz atabilirsin. Bu tarz bir sunucu bulursan eğer, gel BovemBlack ismini üzerine yapıyorum bütün makineler ve sitelerle birlikteöncelikle fikrinizi sevdim ama ilk olmadığınızı belirtmek isterim sizin dışınızda en az 20 kişi raidli faction açmıştır Açan kişilerin neredeyse hepsini de tanıyorum Türkiye'de ilk olduğunuzu iddia etmeniz biraz saçma geldi
şunu diyebilirim sunucunuzda raid sistemi yoktu gercek raid sistemi cannon ile olur ben sizin sunucunuzda bırakın cannon yapmayi c sini yapamazdim ne sandy vardi tf nede cannon destekleyen bi spigot siz gelip burda gercek raidli diyosunuzYakın zamanda tarih vereceğiz takipte kalın(Taretler de şahane, p4 set zor dayanıyor ama mermisi de bir o kadar cep yakıyor ahahah)
Wiki sitemize girip göz atabilirsin. Bu tarz bir sunucu bulursan eğer, gel BovemBlack ismini üzerine yapıyorum bütün makineler ve sitelerle birlikteBunu söyleyen 50. kişisin cevabım da hazır. Bul bu kadar sistemi bir arada yapıp, kullandırtabilen bir sunucu. Öyle 8-9 sistem değil 40 sistemli "GERÇEK RAID" faction bul getir. Hemen devir işlemlerini başlatayım, sevgiler...