PLAY.BOVEMBLACK.COM | Türkiyede ilk GERÇEK RAID faction deneyimi!PLAY.BOVEMBLACK.COM | Türkiyede ilk GERÇEK RAID faction deneyimi! +30 Sistemle kale i

Sizce başarılı bir proje mi?

• Evet

• Hayır

• Emin Değilim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

XXSpookyDragonXX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle fikrinizi sevdim ama ilk olmadığınızı belirtmek isterim sizin dışınızda en az 20 kişi raidli faction açmıştır Açan kişilerin neredeyse hepsini de tanıyorum Türkiye'de ilk olduğunuzu iddia etmeniz biraz saçma geldi

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
taret felan görünce heveslendim gireyim dedim, bakımdaymış. üzüldüm ya neyse farklı arayışlara geçelim
Yakın zamanda tarih vereceğiz takipte kalın :) (Taretler de şahane, p4 set zor dayanıyor ama mermisi de bir o kadar cep yakıyor ahahah)

öncelikle fikrinizi sevdim ama ilk olmadığınızı belirtmek isterim sizin dışınızda en az 20 kişi raidli faction açmıştır Açan kişilerin neredeyse hepsini de tanıyorum Türkiye'de ilk olduğunuzu iddia etmeniz biraz saçma geldi
Wiki sitemize girip göz atabilirsin. Bu tarz bir sunucu bulursan eğer, gel BovemBlack ismini üzerine yapıyorum bütün makineler ve sitelerle birlikte :) Bunu söyleyen 50. kişisin cevabım da hazır. Bul bu kadar sistemi bir arada yapıp, kullandırtabilen bir sunucu. Öyle 8-9 sistem değil 40 sistemli "GERÇEK RAID" faction bul getir. Hemen devir işlemlerini başlatayım, sevgiler...

tersmaske55

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yakın zamanda tarih vereceğiz takipte kalın :) (Taretler de şahane, p4 set zor dayanıyor ama mermisi de bir o kadar cep yakıyor ahahah)

Wiki sitemize girip göz atabilirsin. Bu tarz bir sunucu bulursan eğer, gel BovemBlack ismini üzerine yapıyorum bütün makineler ve sitelerle birlikte :) Bunu söyleyen 50. kişisin cevabım da hazır. Bul bu kadar sistemi bir arada yapıp, kullandırtabilen bir sunucu. Öyle 8-9 sistem değil 40 sistemli "GERÇEK RAID" faction bul getir. Hemen devir işlemlerini başlatayım, sevgiler...
şunu diyebilirim sunucunuzda raid sistemi yoktu gercek raid sistemi cannon ile olur ben sizin sunucunuzda bırakın cannon yapmayi c sini yapamazdim ne sandy vardi tf nede cannon destekleyen bi spigot siz gelip burda gercek raidli diyosunuz :D sizden 100 kat iyi sunucular vardi ilk değilsiniz fırlantılan tnt ile bircok sunucu acildi raidli ve onların orman sınırı 200k deildi :D.unutmuşum printer bile yoktu :D
alta görüdügün orn bi cannon
2022-09-05_21.24.39-min.png