Optimize edilmezse ister 200gb'da olsa yine de lag yapar.Selamın Aleyküm Herkese ben bir Minecraft survival sunucusu açıcam bu sunucu kaç kişi kaldırır
-----------------------------
Vds Özelikleri
Amd ryzen 9 3900x
4Gb ram 3600mhz
-----------------------------
Sizce kaç kişi kaldırır
Skript doğru yazılırsa asla lag yapmaz , sürekli loop atmazsa vb. veya every 5 minutes gibi sürekli işlem yapmıyorsa.Optimize edilmezse ister 200gb'da olsa yine de lag yapar.
Chunkları nasıl ram'den temizliyebilirsin onu araştır.
FastChunk gibi bir plugin vardı onları kullan ve LaggClear'da iyi olur.
Kaç kişi kaldırır bilemeyiz optimize etmelisin.
Featherboard'ı kullanmanı tavsiye etmem her saniye packet gönderiyor o da lag yapabilir.
Skript kullanmayın
RAM kullanımını nasıl öğrendiğinizi bizimle paylaşır mısınız?Skript doğru yazılırsa asla lag yapmaz , sürekli loop atmazsa vb. veya every 5 minutes gibi sürekli işlem yapmıyorsa.
Skript hakkındaki şu önyargınızdan çıkın artık 1.16.5 sunucumda sistemlerimin yarısı skript ve profesyonel bir ekibe yaptırdım pluginlerden daha az ram harcıyor ve yüksek ms değerlerine ulaştırmıyor.
Runtime.getFreeMemory();RAM kullanımını nasıl öğrendiğinizi bizimle paylaşır mısınız?
Sunucunuzdan script,squery vs. eklentileri kaldırıp çalıştırın arada ki farkı görünSkript doğru yazılırsa asla lag yapmaz , sürekli loop atmazsa vb. veya every 5 minutes gibi sürekli işlem yapmıyorsa.
Skript hakkındaki şu önyargınızdan çıkın artık 1.16.5 sunucumda sistemlerimin yarısı skript ve profesyonel bir ekibe yaptırdım pluginlerden daha az ram harcıyor ve yüksek ms değerlerine ulaştırmıyor.
Aynen kanka aynen fpğdaskıbgkbğd. Paketinin optimizasyonu fena değilse 30 oyuncuya kadar 20 tpste götürürsün.Skyblock ise 15-20
Survival ise 10 kişi
BUNGEECORD ve Çakmalobi var ise rakamlar bunlar , fakat yok ise
Skyblock 25-30
Survival 15-20
Timings'te avgler varya onlardan bahsediyorum birazcık saçmalamışım orda ms desem anlamaz diyeRAM kullanımını nasıl öğrendiğinizi bizimle paylaşır mısınız?
1.16.5'ten bahsettim survivali görünce , sürümünü yeni gördüm şimdi sorry.Aynen kanka aynen fpğdaskıbgkbğd. Paketinin optimizasyonu fena değilse 30 oyuncuya kadar 20 tpste götürürsün.
JVM'in boşta olan RAM kullanımını sormamıştımRuntime.getFreeMemory();