Kardeş tamam iyi maplarin var da trainer falan abartmıyor musun?Caga adventure nin yeni haritası cok umutlu oldugumuz lanetli kitap 2.harita trailer cıktı izlemek için https://forum.gamer.com.tr/threads/laneli-kitap-2-trailer-caga-adventure-yakında-sizlerle.39910/#post-249784 tıklayın
Ben mi ? Galiba benim imzamda yazıyo çünki. Yok Saol Kardesim ben spawnerler ile spawnlycam bunlari zaten 1 sapawnerden 1 ender dragon çiktigindan sorun yokEĞER BOSSLARLA İLGİLİ BİR MAP YAPMAK İSTİYORSAN DOSTUM KESİNLİKLE THE TWİLİGTH FORESTİ YÜKLEMENİ TERCİH EDERİM...ONLARCA BOSS VAR ÇOK GÜÇLÜLER VE HİÇ SAÇMA BİR MOD DEĞİL EN SEVDİĞİM MOD.
Önerin icin tskr ederim bir ara mutlaka denemek isterim ama bossları elle yapmak bana ve grubum için daha iyi geliyor cünkü biz bunlari yaparken hem eğleniyoruz hemde yaparken redstone sistemini geliştiriyoruz hazıra konmak istemiyoruz ama mutlaka denicemEĞER BOSSLARLA İLGİLİ BİR MAP YAPMAK İSTİYORSAN DOSTUM KESİNLİKLE THE TWİLİGTH FORESTİ YÜKLEMENİ TERCİH EDERİM...ONLARCA BOSS VAR ÇOK GÜÇLÜLER VE HİÇ SAÇMA BİR MOD DEĞİL EN SEVDİĞİM MOD.
Abartıyoruz evet ama biz severek yapıyoruz boş zamanlarımızı sadece survival oynayarak değil video cekerek resim cekerek güzel yapıtlar yaparak vb. geçiriyoruz bu videoyuda harita bilgilendirmesi olarak cektik ve gayette güzel oldugunu düşünüyorum youtube kanalımızda mevcutKardeş tamam iyi maplarin var da trainer falan abartmıyor musun?
Basit bir minecraft oyunu ve basit bir minecraft mapi sonuçta![]()
Aslında düşündüm de fazla saçma değilAbartıyoruz evet ama biz severek yapıyoruz boş zamanlarımızı sadece survival oynayarak değil video cekerek resim cekerek güzel yapıtlar yaparak vb. geçiriyoruz bu videoyuda harita bilgilendirmesi olarak cektik ve gayette güzel oldugunu düşünüyorum youtube kanalımızda mevcut
Amacımız aynı yaniAslında düşündüm de fazla saçma değil
Çünki iyi kötü bende Map yapıyorum ve insan mapı yaparken sürekli mapı oynayacak kişilerin ve gelecek yorumların hayalini kuruyor. Bu işten hiç kimsenin bi çıkarı yok bende eğlenmek ve eğlendirmek için yapiyorum. Velhasılİnsan bi yayınlamak istiyo abi heycanlandırmak istiyo milleti kendini unutturmamak istiyo
Saçma sapan yazilar yazdim yine ama neyse![]()