Minecraft Gizleri II.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar,Minecraft Gizleri III. Serisine yaklaştığımız için, tanıtım resmini yaptım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 2013-01-19_19.32.45.png
    2013-01-19_19.32.45.png
    355.6 KB · Görüntüleme: 293
  • 2013-01-19_19.32.58.png
    2013-01-19_19.32.58.png
    386.3 KB · Görüntüleme: 198

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük XV. Herobrine. [II. Özel Bölüm]

Çölün ortasında devam ediyordum. Son gördüklerim beni iyice deli etmiş, Herobrine'den soğutmuştu. Bütün o insanların ölmesine nasıl izin veriyordu? Ve avcı, neden totemin ateşini söndürdü? Çok tuhaf..

İnsanlar demek bu yüzden azdı. Ancak neden NPC ler ölmemişti? Herorbine onları görmemiş olamaz. NPC lere sorsaydım. Ancak önümde daha çok yol vardı. Aradığım şeye çok yaklaşmıştım, gölgesi bile uzaktan gözüküyordu. Aradığım şey, aslında bir "Piramit". Ancak bu piramit asırlar önce Creeperlar tarafından yapılmış. Kumtaşındaki Creeper çizimlerinden belli oluyor. Piramide yaklaştığımda, etrafında basınç plakası vardı. Basarsam ne olacak derken, altından TNT çıktı. Şükürler olsun hepsinden kurtulmuştum. İçeri giriyordum ki aklıma Totem geldi. Piramitten çıkınca gün batıyordu. Totemi kurup, o insanların öcünü almanın tam zamanıydı. Totemi kurup, nether taşını yakacaktım ki, malesef azgınlığımdan çakmağı orada unutmuşum. Allahtan yanımda yeterli malzeme vardı. Yeni bir çakmak yapıp netheri yakmaya, ve Herobrine ile karşı karşıya kalmaya hazırdım. Yakmıştım...

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük XVI. Geçmişim ve Lanetim. [II. Özel Bölüm]

Yaktıktan sonra önce gök gürültüsü, sonra yağmur yağmıştı. Elimde büyülü elmas kılıcımla içeri girmiştim. Piramidin gizemi neydi acaba? Etrafını iyice gezdiğimde ortada mavi bir yün vardı. Yünü aldığımda, altından bir oda çıkmıştı. Düşmüştüm. O kadar derindi ki, BASINÇ PLAKASINA BASIP TNT LER ARASINDA KALDIM!!!

Bu olaydan nasıl kurtulacağımı düşünüyordum, ancak çok geçti, TNT ler patlamıştı bile. Aşağı düştükten sonra sandıklardaki ganimetleri alıp aşağıya doğru giden yola baktım. Kafam karışmıştı, çünkü bu mağarayı tanıyor gibiydim. İleri adım atarken Herobrine karşımda belirdi. Olağan gücüyle bana saldırıyordu, ayrı zamanda hızlıydı. Bir süre sonra ona dalmıştım ki, kaybolunca yere düştüm. Yoluma devam etmiştim. Çok fazla tanıdık geliyordu. Neresiydi burası? Bunların hepsi neyin nesinin oyunuydu? Anlamıyorum..

Geçmişte yaşadıklarım önüme geldi bir an Steve iken karşılaştığım bütün kabuslarım, mağaranın ışıkları arasında beliriyordu. Yankıları bile geliyordu. İleri gittiğim zaman önümde Bedrock derinliğinde büyük ve uzun bir yarık vardı. Bu yarık bana Portal'a gitmeden 3 ay önceki o "Lanetli Mağara" denilen geçmişime benziyordu. Biraz daha ileri gidecektim, birden çığlık sesleri duydum. Çığlığın olduğu yer tam da yanımdaydı. Taşlardan 4 tane kırdığımda, Herobrine, önünde ise bir bayan vardı. Bayan Elmas Zırhlı, ve Elmas Kılıçlı bir görünüşe sahipti. Herobrine'den öcümü almak için tam zamanıydı ki, beni görünce ortadan kayboldu..

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günlük XVII. Son Kayıp, Ben. [Özel Bölüm Sonu]

Bayana yardım etmek istedim. Korkmuşa benziyordu. Sakinleştirmek istedim, ancak benden de korkmaya başlamıştı. Sayıklayarak "Herobrine Soyundansın..." diyip duruyordu. Beni kimle karıştırdı bilmiyorum, ancak ben olamazdım. Olsam gözlerim beyaz olurdu derken, geçmişim gözlerimin içinde aydınlandı birden.

Orada 2 tane Steve vardı. Birinin üstünde "Herobrine" kullanıcısı, diğerinde ise "Cobainnn" yazıyordu. İmkansız bir şey daha vardı ki benim arkamda Notch vardı. Nereye gitsem, hep oraya gidiyordu. Herobrine şaşırmıştı, napıyor bu diye. Neydim ben? Acaba o ben değil de Notch muydu? Çok karışık.

Aydınlanma, bayanın konuşamaları üzerine kapandı, ki meğer burnumun dikinde Herobrine varmış!! Önce ödüm koptu, sonra tam saldıracaktım, bayan birden isyan eder gibi saldırdı. Ancak Herobrine gene kayboldu. Kaybolduğunda, önümde iz şeklinde redstone wireleri vardı. Takip edince bunun bir tuzak olduğunu anlayıp geri dönmüştüm ama çok geçti. Kadın arkamda ki moblarla savaşıyordu. En sonunda yenilip yaralanmıştı. Son çarem, onun elindeki kılıcı alıp ölümüne savaştım. Ancak gene tuzak olan TNT'lere kapıldım.

Uyandığımda, 5 blok genişliğinde ve 10 blok yüksekliğinde daire şeklinde, bir alanım vardı. Ancak çevresi full lavdı. Karşımda Herobrine, gözlerini az kapatmış uyuyacak gibiydi. Zannediyorum 1-2 saat falan uyumuşum. Kalktığımda elinde elmas kılıçlar ile beni bekliyordu. Anlamıştım ki benimle düello yapacakı. Herobrine'nin yanında bir enchament table vardı. Büyülü olmayan elmas kılıcımı büyülü yapıp başlamıştım. Herobrine, kendi elmas kılıçlarını da büyülü yaptıktan sonra, artık düelloya hazırdık. 1 Dakikalığına büyük bir konsantre içinde hazır bekliyorduk.

Kapışma başladığında Herorbine Büyük bir X şeklinde kendini bloğa almış, bende iki andan bloğunu engelleye çalışıyordum. Nasıl olduysa X bloğunu tüm gücüyle savurarak dairenin sonuna kadar sürükledi beni. Herobrine yaklaşıyordu. İki kılıcı ile yarık yapacakken altından geçtim, ve onun yaptığı hareketin aynısını ona yapmıştım. Ancak onda sökmemişti. Bu defa ki hareketi neydi bilmiyorum, ancak bir sarsıntı olmuştu. Bu The End Portalıydı. Tam da karşımda beni bekliyordu. Herobrine'nin 2. atağına blok yaparken bir sarsıntı daha oldu. Bu defa Portal falan değildi. Taşlar üzerimize düşüyordu. Çabuk olmalıydım. Eğer herobrine'yi lavlara düşürmezsem, bu taşlar beni heykel yapacaktı! Herobrine en büyük hareketini yapacaktı. Toz savurma. Bu taktiğin aynısını ben de yapabiliyordum, o yapmadan ben olağan gücümde kılıçları taşa vurup sonra büyük bir sürtünme ile toz savurdum. Herobrine ne olduğunu şaşırırken, bende bu fırsattan kaynaklanıp saldırıya geçmiştim. O sırada beni Herobrine, olağan gücüyle dairelerin en kenarına fırlatmıştı. Üzerime gelmişti artık. Nasıl kaçacaktım? O sırada ayaklarımı kullanarak, Herobrine'yi havaya doğru fırlattım. Bana X modu ile dalacaktı ki Son sarsıntı üzerine bir tekme ile lava doğru kendi bedenini fırlatmayı başarmıştım. Herobrine, artık ölmüştü. Ancak bununla beraber etraftan daha çok mob+ sarsıntı yükseliyordu. Son şansımı deneyerek, Portala doğru yönelmiştim. En büyük sarsıntı ile Portal, kapanmıştı...

O olaydan sonra ne olduğu, yada olmadığı bu Gizde belli olmadı. Herkes benim varlığımdan çok endişeliydi. Herobrine hiç gelmemişti, çünkü benden sonra avcı çukurdan çıkmış, totemi söndürmüştü. Bana gelirsek, ben bu günlüğün sonunda ne sağ kaldım, ne de ölü olarak bitiriyorum. Çünkü belli değildi.

Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. Minecraft Gizleri II, sona ermiştir.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toplam 17 Günlük içerisinde, iyi okuyup özetleyene, benden ve diğerlerinden toplam 3 beğeni alacak. Dha fazla olabilir :D

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte sorun bu. Ben öyle videoya çekemiyorum. Nedeni şu:
1. yeterli adam yok.
2. Bu tür mağaralar bulması ve yapması da çok zor.
3. Hiç 100 den fazla adam koyabildiğim, gördün mü sen hiç :D
1- Ben olurum
2- Ben araştırırım olmadı yaparım
3- Plugin sayesinde kamil npcler koyabiliriz :D
+ Bende video çekmek istiyordm :D