Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesela ben ilk oynayışımda minecraft bir ajanlık oyunu sanıyordum creeperları gördüğümde ejderha
ateş püskürtcek diye korkuyordum ve söylemeye utanıyorum dungeonda f8e basıp bi güzel ok yemiştim:bored::bored::bored: sıra sizde
Minecraft'ı ilk oynayışımda sabah vakitleriydi.Bir örümcek görmüştüm ve bana saldrımıyordu.İçimen ''sanırım bu şey dost.'' diyerek evimin içine almıştım.Akşam olunca bana saldırdı
Oyuna ilk oynayışımda etrafta saf saf dolaştım gece olunca elimdeki meşaleyi toprağa koydum. Ağaçlık bir yerdeydik. Biraz hareket ettim. Kırmızı gözlü bir şey vardı. İçimden bildiğim bütün küfürleri ettim. Sonra az daha bakınak dedim ve zombi beni gördü ve üstüme gelmeye başladı. Ben yanından kaçarım dedim. Yanından geçerken başka zombi çıktı 3 kişi beraber suya düştük. O anda lag patlaması oldu (internette oynamanın zararları ) ve ben geberdim
İlkinde survivaldım sanki 40 yıllık minecraftçı gibi sanıyodum kendimi herhalde saldırıyodum zombilere felan zombilerden biri bana vurunca canım 2 gitti bir has***tir oldum sonra geberdim
ben ilk oynarken creative dim tabi daha onları bilmiyodum türkçe yapmıştım bakiyim dedim neymiş bu yaratıcılık sonra menüye baktım bu eşyalar ne lan dedim sonra lav gördün eğlenceli olur sandım ve dağlar gördüm dağlardan aşağı lav koydum çok güzel akıyolardı ve parlıyolardı ve hayvanlar yanıyodu havada gece olunca parlıyodu asla unutamıyorum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.