Minecraft Orjinali Ve Korsanı Arasındaki Farkları Gerçekten Yaşamış Biri Varsa Bana Anlatabilir mi ?

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lütfen saçma yorumlar yapmayınız.
Bana orjinali ve korsanı arasındaki farkları güzelce anlatırsanız sevinirim.
Boşuna almak istemiyorum.

malakdalak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
orjinalde online oynayabiliyorsun korsanda oynayamıyorsun bide orjinalde mod yükleyebiliyosun

fire98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dosyasal olarak pek bir şey yok orjinal ne yüklerse korsanda yükler ama orjinalin biraz avantajı var

fire98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
orjinalde skin degiştirme bide haka girmeme üstünlüğün var bide orjinalin dezavantajı her girerken ıd ile şifre girersin

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Orjinalde:
- Kendi skinini değiştirebilir ve internetten bulduğun herhangi bir skini kullanabilirsin.
-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,
,
vb. mod paketlerini kullanabilirsin.(Dikkat burada modları kastetmiyorum, bunlar birçok modu bir arada bulunduran hazır paketler. Bu paketler oyuna girmek için premium hesap istiyorlar. Cracklenmiş sürümleri de elbette var fakat her sürüm bulunmuyor)
- Premium sunuculara giriş yapabilirsin.( Genellikle yabancı sunucular fakat çok güzel sunucular var aralarında)

Bunun dışında pek ekstra bir özellikleri yok.

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orjinalde:
- Kendi skinini değiştirebilir ve internetten bulduğun herhangi bir skini kullanabilirsin.
- SpoutCraft, Technic, FTB vb. mod paketlerini kullanabilirsin.(Dikkat burada modları kastedmiyorum, bu paketler oyuna girmek için premium hesap istiyorlar. Cracklenmiş sürümleri de elbette var fakat her sürüm bulunmuyor)
Tamam teşekkürler bende bu cevabı arıyordum.
Technic yüklü bir server kurdum karşı tarafda bir şey yüklemeden gelebilir mi yoksa lazım diye mesaj mı gelir yani servere giremezmi ?
Yine technic yüklü iken serveri bukkit açabilir miyim ?
Bu technic gibi şeylere notch abimiz izin veriyor mu ? :D yani tepkisi var mı :D

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Tamam teşekkürler bende bu cevabı arıyordum.
Technic yüklü bir server kurdum karşı tarafda bir şey yüklemeden gelebilir mi yoksa lazım diye mesaj mı gelir yani servere giremezmi ?
Yine technic yüklü iken serveri bukkit açabilir miyim ?
Bu technic gibi şeylere notch abimiz izin veriyor mu ? :D yani tepkisi var mı :D
1. Technic sunucusu kurarsan karşı tarafta Technic'ten bağlanması gerekiyor sunucuya normal Minecraft'tan bağlanamaz.
2. Technic zaten bukkit üzerinde çalışıyor. Bukkit pluginleri vs. onları da kullanabilirsin.
3. Technic'in, Mojang ile yakından uzaktan hiçbir bağlantısı yok. Fakat Minecraft zaten modlanabilir bir oyun. Bu yüzden yasal olduklarını düşünüyorum.

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki bu modları kullanan türk oyuncularının sayısı nasıl yani ben bunu kursam kolayca bulabilirmiyim ? ve tekkit server kursam serverime adam gelirmi ?