Mod yükleme korsanda da oluyor .orjinalde online oynayabiliyorsun korsanda oynayamıyorsun bide orjinalde mod yükleyebiliyosun
ne gibi onu soruyorum işte ?dosyasal olarak pek bir şey yok orjinal ne yüklerse korsanda yükler ama orjinalin biraz avantajı var
Konuyla alakası yok rapor etmek zorundayım.aynen batu D.d.
Tamam teşekkürler bende bu cevabı arıyordum.Orjinalde:
- Kendi skinini değiştirebilir ve internetten bulduğun herhangi bir skini kullanabilirsin.
- SpoutCraft, Technic, FTB vb. mod paketlerini kullanabilirsin.(Dikkat burada modları kastedmiyorum, bu paketler oyuna girmek için premium hesap istiyorlar. Cracklenmiş sürümleri de elbette var fakat her sürüm bulunmuyor)
1. Technic sunucusu kurarsan karşı tarafta Technic'ten bağlanması gerekiyor sunucuya normal Minecraft'tan bağlanamaz.Tamam teşekkürler bende bu cevabı arıyordum.
Technic yüklü bir server kurdum karşı tarafda bir şey yüklemeden gelebilir mi yoksa lazım diye mesaj mı gelir yani servere giremezmi ?
Yine technic yüklü iken serveri bukkit açabilir miyim ?
Bu technic gibi şeylere notch abimiz izin veriyor mu ?yani tepkisi var mı
![]()
Evet kullanıyorum. Gayet zevkliler ve Minecraft'tan bağımsız çalışıyorlar. Yani modlu oynasan bile düz Minecraft'ın gitmiyor. İkisini de aynı anda kullanabiliyorsun.Sen bu modları kullanıyor musun ?
Korsandada online oynayabiliyosun mesela ben oynuyorum.orjinalde online oynayabiliyorsun korsanda oynayamıyorsun bide orjinalde mod yükleyebiliyosun