Bilgisayar Alacağım Ama Yardımınız Gerek

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sende Harddisk varsa SSD önercem yoksa HDD ?
Ya da para yeterse ikisini bir :D
Sadece SSD öneririm de onların boyutu düşük oluyor depolamak istediğin herşeyi almaz.

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o kadar para ayırabiliyorsan 8 gb ram almak gibi bi hata yapma alabiliyoken al bi 16 gb hata 2 tane 16lık al keyfine bak ayrıca rpm değerlerine bakmayı unutmayın harddisklerin

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
o kadar para ayırabiliyorsan 8 gb ram almak gibi bi hata yapma alabiliyoken al bi 16 gb hata 2 tane 16lık al keyfine bak
Haklısın da bence 8 fazlasıyla yeter bu gün Batle Field 3 bile 4GB RAM ile kasmadan oynanabiliyorsa 8GB RAM herşeye fazlasıyla yeter daha yükseği saçmalık :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Topladım 1849 TL tuttu az madem fırsatımız var arttıralım biraz daha ekran kartına binelim :D

930 TL Ekran Kartı :o
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tabii ki bunu önermeyeceğim ama bütceyi aşar :D

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
fazla ram göz çıkarmaz abim ftb serisi çekiyor öyle bir worldu var ki 16 gb ramin 4 gbını vermesine rağmen logan kasıyor düşünün artık alsın bolbol versin rahatına baksın işte çocuk

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Aga şimdilik bunlar biraz bekle öğlene doğru düzenleyeceğim bekleme diye yazıyorum bir kaç kişi ile fikir alışverişinde bulunup en iyi öneriyi yapmak için biraz zamana ihtiyacım var kusura bakma :)

Şimdi aslında toplarım da parçaların uyumundan şüphem yok o kadar zamandır topluyoruz onu bilelim de bayaa zaman oldu bilgisayar forumundan ayrılalı benim bıraklığımda en iyi ekran kartı HD7970 di şimdi GTX680 onu geçmiş GTX serisi falan gelişmiş onları bi sorucam bilgi alıcam :D

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Masaüstü alacaksan toplama al toplama alacaksan da yardımcı olabilirim.
Bu konu önemli ve oyun için laptop alınmaz onu da söyleyim.
Ne kadar para verebilirsin bilgisayara max ?
Kusura bakmada kardeşim yanlışın var benim laptobumda var masaüstümde Masaüstü toplama laptop 2 küsüre aldım laptop masaüstünden bile daha iyi olabiliyor oyun konusunda sen gidip dandik bir şey alırsan iş değişir tabi çok araştırdım gerekli araştırmadan sonra çok iyi laptoplar buldum battlefield 3 bile kasmadan oynayabiliyorum :)

omerszqnn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmada kardeşim yanlışın var benim laptobumda var masaüstümde Masaüstü toplama laptop 2 küsüre aldım laptop masaüstünden bile daha iyi olabiliyor oyun konusunda sen gidip dandik bir şey alırsan iş değişir tabi çok araştırdım gerekli araştırmadan sonra çok iyi laptoplar buldum battlefield 3 bile kasmadan oynayabiliyorum :)
Masaüstü daha kolay :/

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu arada benimde tavsiyem toplama al cidden laptop çabuk ısınıyor soğutucuda alman gerek fazla bir şey değil ama toplama daha iyi oyun için geforce ekran kartları emin ol çok daha iyi buda benden sana tavsiye olsun :)