Kinasli yardım ediyoduToplama bilgisayar iyidir fakat bütün parçalarını anakarta uyumlu seçmelisin ve oyun oynamak istiyorsan güç kaynağını yüksek tutmalısın
HDd yappSende Harddisk varsa SSD önercem yoksa HDD ?
Ya da para yeterse ikisini bir
Sadece SSD öneririm de onların boyutu düşük oluyor depolamak istediğin herşeyi almaz.
Haklısın da bence 8 fazlasıyla yeter bu gün Batle Field 3 bile 4GB RAM ile kasmadan oynanabiliyorsa 8GB RAM herşeye fazlasıyla yeter daha yükseği saçmalıko kadar para ayırabiliyorsan 8 gb ram almak gibi bi hata yapma alabiliyoken al bi 16 gb hata 2 tane 16lık al keyfine bak
Saolun çok yardım ettinizHaklısın da bence 8 fazlasıyla yeter bu gün Batle Field 3 bile 4GB RAM ile kasmadan oynanabiliyorsa 8GB RAM herşeye fazlasıyla yeter daha yükseği saçmalık![]()
TamamTopladım 1849 TL tuttu az madem fırsatımız var arttıralım biraz daha ekran kartına binelim![]()
Kusura bakmada kardeşim yanlışın var benim laptobumda var masaüstümde Masaüstü toplama laptop 2 küsüre aldım laptop masaüstünden bile daha iyi olabiliyor oyun konusunda sen gidip dandik bir şey alırsan iş değişir tabi çok araştırdım gerekli araştırmadan sonra çok iyi laptoplar buldum battlefield 3 bile kasmadan oynayabiliyorumMasaüstü alacaksan toplama al toplama alacaksan da yardımcı olabilirim.
Bu konu önemli ve oyun için laptop alınmaz onu da söyleyim.
Ne kadar para verebilirsin bilgisayara max ?
Masaüstü daha kolay :/Kusura bakmada kardeşim yanlışın var benim laptobumda var masaüstümde Masaüstü toplama laptop 2 küsüre aldım laptop masaüstünden bile daha iyi olabiliyor oyun konusunda sen gidip dandik bir şey alırsan iş değişir tabi çok araştırdım gerekli araştırmadan sonra çok iyi laptoplar buldum battlefield 3 bile kasmadan oynayabiliyorum![]()