Kendinizi Öldürün

kaand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kancaylar havalı hareketler yaparken gözüme girdi öldüm :D
Altakine kazma veriyorum

minecraftist

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
terminatorle atış yarşması yaparken sevgilisini vurdum ve terminetör beni pertletti
alttakine kağıt veriyom

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tuvalet kağıdıyla oynarken ayağım takıldı pencereden aşağı kafa üstü düştüm altta çöp konteynırı vardı içine düştüm ölmedim sonra konteynır haretek etmeye başladı caddeden aşağı kaymaya başladım.daha sonra konteynır bişeye takılarak anidan durdu ve içinden fırladım.sonra bi evin duvarından çarpmanın etkisiyle uçarak bi havuzun içine düştüm.havuzun içinde boğulucakken
Goa'uld bana saldırdı suyun üstüne çıkardı.tam konukçu yapacakken asgard beni ana gemisine ışınladı ve kurtuldum.
daha sonra asgardın ana gemisine replicatorsler kaçmış beni geri ışınladılar.sonrada gittiler dünyadan.beni ışınladıkları bi yer bi apartmanın hemen üstüydü ayağım kaydı düştüm.1 kat olduğu için düşüşüm yavaş oldu.bi'zombinin üstüne düştüm.sonra kaçmaya çalıştım ama zombi beni yakaladı.daha sonra şerif rick zombiyi vurdu ben kaçtım.daha sonra burda bana yaşam yok dedim bi uçağa bindim sonra birdne revolationsdaki gibi dünyadaki bütün elektrikler kesildi ve bindiğim uçak düşmeye başladı.
daha sonra hosteslerden birinden paraşüt çaldım atladım.yere sağ sağlim indim.
evime gidem bari dedim.tam evin önündeyken bi taşdan kaydım düştüm öldüm.
alttaki{bir şey veriyorum derdim ama ...}:D sana boncuklu tabanca veriyom kendini öldür.

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
boncuklu tabancayla oynarken camda kendime nişan aldım ateş ettim sekti gözüme geldi ölmedim suya tutim derken gözümü kolanyayla yıkadım etrafta kaçışırken balkondan aşşağı attım kendimi 5.kat dayım çöp arabasınhın içine düştüm baygın halde geziyom artık hurdalığa geldi çöp kamyonu orda ayıldım etrafa bakındım karanlık sonra birden bir haraketlenme aşşağı düşüyorum üğtücü teker teker çöpleri öğütüyo yardım istedim kimse bakmadı kaçamıyorumda korkuyordum tam beni öğütecekken elektirikler gitti bende ordan kaçtım evime giderken biri kafama top çekti 2 gözüm fırladı bende öldümm

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
boncuklu tabancayla oynarken camda kendime nişan aldım ateş ettim sekti gözüme geldi ölmedim suya tutim derken gözümü kolanyayla yıkadım etrafta kaçışırken balkondan aşşağı attım kendimi 5.kat dayım çöp arabasınhın içine düştüm baygın halde geziyom artık hurdalığa geldi çöp kamyonu orda ayıldım etrafa bakındım karanlık sonra birden bir haraketlenme aşşağı düşüyorum üğtücü teker teker çöpleri öğütüyo yardım istedim kimse bakmadı kaçamıyorumda korkuyordum tam beni öğütecekken elektirikler gitti bende ordan kaçtım evime giderken biri kafama top çekti 2 gözüm fırladı bende öldümm
xd güldürdün.benimkinden biraz çalmışsın ama olsun:D
ama bi sorun var.
bana malzeme vermedin kendimi nasıl öldürcem.? neyse doğaçlama yapıyım.
"top"u kullanam bari.senin en son dediğin o.
neyse.
bi'gün yolda giderken futbol oynayasım geldi futbol sahasına girdim.4 gol attım çıktım.sonra eve gittim.pcye geçtim bilgisayar oynadım.balkona nefes alam diye çıkarken uzaydan gelen dev bi top kafama çarptı öldüm.arkamdan benim için iyi adamdı "top"yoluna gitti dediler.ama dikkatli ol ruhum hala geziniyo burlarda.

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende ruhu kullaniyim. birgün okul bahçesinde geziyodum hoca çağırdı dedi mehmet buraya gel dedim buyrun hocam dedi çıkar kalem sırtımdan ruh emiciyi çıkardım dedi çıkar kağıt belediyenin bana verdiği yetkileri çıkardım dedi çıkar harita işte ozmn senin bende bıraktığın 3 5 ruh çiziği sanırsınki ruh avcısının kralı ama bilmessinizki o 3 5 ruh çizgisi sevdalı ruhumun hatırası çal qeqe çall dedikten sonra hoca gidebilirsiniz dedi giderken otobüs çarptı öldüm

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende ruhu kullaniyim birgün okul bahçesinde geziyodum hoca çağıdı dedi memet buraya gel dedi çıkar kalem sır tımdan ruh emiciyi çıkardım dedi çıkar kağıt belediyenin bana verdiği yetkileri çıkardım dedi çıkar harita işte ozmn senin bende bıraktığın 3 5 ruh çiziği sanısınki ruhların avcısının kralı ama bilmessinizki o 3 5 jilet yarası sevdalı uhumun hatıası çal qeqe çall dedikten sonra hoca gidebilirsiniz dedi giderken ötobüs çaptı öldüm
Beynim Error :bruised::eek:
bende....neyi kullansam ımmm hmmm ymmm....otobüsü kullanam.
bigün otobüse biniyodum uzaylılar kaçırdı otobüsü ışınladılar bizi yukarı.sonra üstümüzde deney yaptılar.
sonra geri ışınladılar otobüsü ama yanlış ışınladılar 100 metre yukardaydık.sonra düşmeye başladık.
otobüs düşmeden önce denize atladım.uzaylılar süper güç verdiği için yaşamayı başardım.
sonra bu hayat çekilmez diyip bi uçurumun kenarına gittim.sonra başıma silah dayadım.kesin olsun diye zehir içtim.birde boynumu bi ipe bağladım.ayağımada taş bağladım boğulam diye.daha sonra altımdaki şey kaydı ip boynumu sıkmaya başladı.silah kazara ipi vurdu uçurumdan aşağı düştüm.su düşüşümü yavaşlattı.zehri suya kustum.boğulucakken bir balıkçı beni kurtardı.ama hastaneye varmadan hipotermiden öldüm.

Not :sana kullanman için : elektrik direği veriyorum.

Dip Not :biz ne kadar manyak bi'ırkız millet gider nükleer reaktorr yapar uzaya çıkar bişi yapar biz kendimizi öldürmeye uğraşırız.

Yerin dibi not :Down: : alttaki üyenin elektrik direğini nasıl kullancağını merak ediyorum :p :cool: :surprise::roflmao::embarassed::)

Yerin 7 Kat dibi not : aaa katman kayası :oops:

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sucuğu pişirirken kapatmayı unutmuşım patlamış mısır gibi yüzüme geldi sonra sıcaklktan terledim ve havada 60000000 dereceydi yandım sonra suya düştüm spartalı geldi ağzıma mızrak fırlattı öldüm :D alttakine steve veriyorum :D

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
steveyle arkadaşlık yapıyorduk lavın içine düştü ben çok özüldüm akşam olmuştu evime gittim sonra lava tekrar gittiğimde steve herobrine olmuştu beni öldürdü
alttakine çürük et veriyom

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mağaradaydım acıkmıştım çürük et yedim kusarken lavın önündeydim iskelet popoma ok atı kılıcı kafasına fırlattım sonra creeper patladı ama zırhım oldu için ölmedm ama o patlayınca gerşye zıpladım ve lava düştüm öldüm. :D altakine bilgisayar veriyorum

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarda minecraft oynuyordum minecraftta çok lag oldu ve fps -9999999 düştü bende çıldırdım bilgisyardan sinirimi almak için bilgisyara kafa attım öldüm
alttakine mouse veriyorum