bende ruhu kullaniyim birgün okul bahçesinde geziyodum hoca çağıdı dedi memet buraya gel dedi çıkar kalem sır tımdan ruh emiciyi çıkardım dedi çıkar kağıt belediyenin bana verdiği yetkileri çıkardım dedi çıkar harita işte ozmn senin bende bıraktığın 3 5 ruh çiziği sanısınki ruhların avcısının kralı ama bilmessinizki o 3 5 jilet yarası sevdalı uhumun hatıası çal qeqe çall dedikten sonra hoca gidebilirsiniz dedi giderken ötobüs çaptı öldüm
Beynim Error :bruised::eek:
bende....neyi kullansam ımmm hmmm ymmm....otobüsü kullanam.
bigün otobüse biniyodum uzaylılar kaçırdı otobüsü ışınladılar bizi yukarı.sonra üstümüzde deney yaptılar.
sonra geri ışınladılar otobüsü ama yanlış ışınladılar 100 metre yukardaydık.sonra düşmeye başladık.
otobüs düşmeden önce denize atladım.uzaylılar süper güç verdiği için yaşamayı başardım.
sonra bu hayat çekilmez diyip bi uçurumun kenarına gittim.sonra başıma silah dayadım.kesin olsun diye zehir içtim.birde boynumu bi ipe bağladım.ayağımada taş bağladım boğulam diye.daha sonra altımdaki şey kaydı ip boynumu sıkmaya başladı.silah kazara ipi vurdu uçurumdan aşağı düştüm.su düşüşümü yavaşlattı.zehri suya kustum.boğulucakken bir balıkçı beni kurtardı.ama hastaneye varmadan hipotermiden öldüm.
Not :sana kullanman için : elektrik direği veriyorum.
Dip Not :biz ne kadar manyak bi'ırkız millet gider nükleer reaktorr yapar uzaya çıkar bişi yapar biz kendimizi öldürmeye uğraşırız.
Yerin dibi not

own: : alttaki üyenin elektrik direğini nasıl kullancağını merak ediyorum

:surprise::roflmao::embarassed:
Yerin 7 Kat dibi not : aaa katman kayası

ops: