survivalde yaptığım 650 metrelik tünel

güzelmi

• evet

Kullanılan: 10 62.5%
  • hayır

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazıları sırf kıskaçlıktan veya inanmadıklarından (lütfen gerçekten tarafsız halde kötü diyenler alınmasın) kötü diyolar lütfen inanmıyorsanız ankete oy vermeyin :sinirli: bakın burda beimkini nasıl beğenmezler gibi bir düşüncem yok. Bakıp kötü bulanlar mesajla sebebini belirtiyor diğerleride böylece ortaya çıkıyor zaten.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
650 blok ve 6 kişi mantıklı bence zorlarsa yapılır bu adam enderman farmı da yapmıştı hatırlıyorum :D

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
650 blok ve 6 kişi mantıklı bence zorlarsa yapılır bu adam enderman farmı da yapmıştı hatırlıyorum :sırıtmak:
artık 747 blok uzunluğunda tam olarak :D doğru hatırlıyosun endermen farmıda biz yaptık survival dünyanın boyutu şu anda owerworld 40MB nether 15mb end 6mb (inanmayana foto koyabilirim rahatça) ama şuanda port açamıyorum oyüzden single oynuyom o dünyada işim zor :(
O kolay iş. :sırıtmak:
malzeme kolay inşa zor :D sayamayacağım kadar ölmüşümdür boşluğa düşerek :D

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten inanmayan minecraft oynamamış demektir.(Herkes için geçerli değil.)

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
survivalde yaptığına inanırım fakat (no dus) veya (x -ray) kullanmadım dersen ihtimal dahi vermem sen kullanmasan bile diğerleri kullanıyordur...

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya netherde yaptınız tamamda o kadar farm fln yapmışınız raylar yapmışınız bunlar diyorum normal şekilde oynayarak yapılabilecek şeyler değil...

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya netherde yaptınız tamamda o kadar farm fln yapmışınız raylar yapmışınız bunlar diyorum normal şekilde oynayarak yapılabilecek şeyler değil...

Sen yapamadıysan başkaları yapamayacak değil.Elmas bloklarla 50 katlı bina yaptığımı hatırlıyorum.