Mello01
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beğenirseniz değiştirin.
Zaten Şehir Bitti Gerek Yok Ve Adımız DarkTech Kalıcak
Beğenirseniz değiştirin.
Açık olduğunu hamachide görüyorumda skypede yoksun :uğraş:Elinize sağlık :sırıtmak: ben yokum yine :sırıtmak:
Evde bi tek ben kullanmıyorum bilgisayarı ondandırAçık olduğunu hamachide görüyorumda skypede yoksun :uğraş:
Güzel göstermek için çok zorlamışsınız gibi geldi Shader,Texture Pack, o bu şu bırakın doğal haliyle görelim isterseniz öyle daha güzel görüneceğine eminim.
Mind reader.
Yorumlarınızı dikkate alarak daha iyi bir harita yapacağız.
Yapıcazda Bizde Es10 A Katıldık Yapamayacağız :sırıtmak:
Birlikte yapacağız son olarak mimar arkadaşlar yaptiğiniz yapıları çekerken sizde shader kullanıyorsunuz haritada bir abartma gibi bir şey yok.
Birlikte yapacağız son olarak mimar arkadaşlar yaptiğiniz yapıları çekerken sizde shader kullanıyorsunuz haritada bir abartma gibi bir şey yok.
Pardon da sizin yapimlarda da shader kullanılıyor.Ayrica siz w.e falan kullanabildiniz (hem de aşırı derecede)Mind reader.
Sizin kullandığınız shader ile bizim kullandığımız shader hakkında dağlar kadar fark var. Bunu göremeyecek kadar kör isen (ki sanmıyorum) sana mimar hayatında bol şanslar![]()
Sizin kullandığınız shader ile bizim kullandığımız shader hakkında dağlar kadar fark var. Bunu göremeyecek kadar kör isen (ki sanmıyorum) sana mimar hayatında bol şanslar![]()