Land of Fantastıca | Darktech Build Team

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güzel göstermek için çok zorlamışsınız gibi geldi Shader,Texture Pack, o bu şu bırakın doğal haliyle görelim isterseniz öyle daha güzel görüneceğine eminim.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınızı dikkate alarak daha iyi bir harita yapacağız.

Saicon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birlikte yapacağız son olarak mimar arkadaşlar yaptiğiniz yapıları çekerken sizde shader kullanıyorsunuz haritada bir abartma gibi bir şey yok.

Sizin kullandığınız shader ile bizim kullandığımız shader hakkında dağlar kadar fark var. Bunu göremeyecek kadar kör isen (ki sanmıyorum) sana mimar hayatında bol şanslar :)

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bırakın şedırı tekstürpeki de, Mesut Valla bi ara o projeyi yapalım yapmiycaksak tek başıma deniycem calısmalara gelemiycem :(

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pardon da sizin yapimlarda da shader kullanılıyor.Ayrica siz w.e falan kullanabildiniz (hem de aşırı derecede)
Bunu sizin söylemeniz biraz şaşırtıcı.[DOUBLEPOST=1376031202,1376031080][/DOUBLEPOST]
Sizin kullandığınız shader ile bizim kullandığımız shader hakkında dağlar kadar fark var. Bunu göremeyecek kadar kör isen (ki sanmıyorum) sana mimar hayatında bol şanslar :)

Bizim kullandığımız shader pmc ye koymak için o kadar iyi shader kullandık.
İyi bir yapıtı niye kötü bir şekilde göstermeye çalışalım imkan varsa :/[DOUBLEPOST=1376031561][/DOUBLEPOST]

Sizde olan imkanlar bizde olsa :/

Hamachi swde bukkitsiz ortamda çalışıyoruz.
Size göre demek kolay.