Komik bir soru olacak ama para durumu nasıl biliyormusunuz ?bence en iyisi lisede grafik tasarımı oku cünkü çok güzel resim çiziyorsun Photoshop da yapabiliorsun bence bunu bi düşün araştır...
Güzel olurmuş valla kfama yattıProgramlama + Bilgisayar + PhotoShop = Oyun Yapıp Grafiklerini Kendinhazırlayıp Yazılımını Sen Yaz Seslendirmede Senden + Parasıyla Sat Ve Şöyle Yaz Oyunun Sonuna ;
Hazırlayan : Ben
Resim-Grafik : Ben
Müzik : Ben
Seslendirme : Ben
Efektler : Ben
Yazılım : Ben
Yazılım Güncelleştirme : Ben
Karakterler ;
a : Ben
b : Ben
c : Ben
Ses Efektleri : Ben
Güzel Olur Yani .
Güzel olurmuş valla kfama yattı :sırıtmak:
Photoshop'u falan ben hepsini kendim araştıra araştıra öğrendim...![]()
Hmm anladım ben büyük bir ihtimal grafik tasarımcısı olabilirim.Ben 1. sınıfta da bilgisayar mühendisliği diyorum, 8'e geçtim bu yıl, hala bilgisayar mühendisliği diyorum. Başkalarının görüşleri seni ilgilendirm- (Bunu yazarken sayısız kere silip yeniden yazdım) Özetle: Yani istediğin mesleği seç ve onda kararlı ol.
Ben 1. sınıfta da bilgisayar mühendisliği diyorum, 8'e geçtim bu yıl, hala bilgisayar mühendisliği diyorum. Başkalarının görüşleri seni ilgilendirm- (Bunu yazarken sayısız kere silip yeniden yazdım) Özetle: Yani istediğin mesleği seç ve onda kararlı ol.
Özür dilerim ama siz başkalarına böyle neden karışıyosunz bana da "başlığa bak bi de hayatımı değiştirecek yazmış" dediniz sizi şikayet ettim... >Sen bilgisayar mühendisliğinin maaşına bak :sırıtmak: yani tamam illa başka bir iş yap demiyorum sadece senin iyiliğin için ._.