Süpersin teşekkürlerBen 1.5.2 için topluyorum modpack'imi ve hiçbir sorun çıkmadıGayet rahat kesiyorum
Neyse timber koyarım
Muhtemelen technicpack.net üzerinden custom modpack oluşturup onun linkini veririm. Hem .minecraft ile de uğraşmamış olursunuz![]()
Merak etme sen uğraş üstünde biz bekleriz biliyoruz o kadar yapılcak bir şey değil şu mod işiTamam ama azcık bekliyorsunuz![]()
Teşekkürler +1[DOUBLEPOST=1376474491][/DOUBLEPOST]Birde ek olarak bir ana mod yani optifine eklersen güzel olurTamamdırZaten extrabiomesxl'da abuk subuk biyomlar var. Bu arada şunu diyeyim ki bildiğim kadarıyla biyom modlarında timber falan kullanılamıyor. Yanlış biliyor da olabilirim de haberin olsun :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376474187,1376474136][/DOUBLEPOST]Ayrıca bu da çalışırken fotoğrafım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.:sırıtmak:
Brn ona bir kart könderdim bile twitterinden :hediye:Optifine zaten varAyrıca bugün optifine'ın yapımcısının yani sp614x'in doğum günü
![]()
pnp uçakla gönderek olmadı modlara molotof atıp mutluluklar dilerizModları adrese DVD halinde kargoyla mı göndercez ?
Ya konuyu dağıtmasana lütfen.pnp uçakla gönderek olmadı modlara molotof atıp mutluluklar dileriz
Daha iyi bir şaka yapabilirdin..Modları yollamanın en uygun şekli
10kb limitli flash bellekle tek tek mod dosyalarını atın zaten 5000 tane flash tutar yükleyene kadar okullar açılır yaşasın kötülük :sırıtmak:
Daha iyi bir şaka yapabilirdin..
Konuyu baltalıyorsunuz şu an. İkide bir bildirim geliyor ona bakmaya uğraşıyorum biraz sakin olur musunuz :sırıtmak:
Konuyu baltalıyorsunuz şu an. İkide bir bildirim geliyor ona bakmaya uğraşıyorum biraz sakin olur musunuz :sırıtmak:
Edit: GregTech addon 1.5.2 için çıkmamış. Beniyi tamam ne zaman bitirebilirsinKonuyu baltalıyorsunuz şu an. İkide bir bildirim geliyor ona bakmaya uğraşıyorum biraz sakin olur musunuz :sırıtmak:
Edit: GregTech addon 1.5.2 için çıkmamış. Ben onun yerine daha popüler IC2 addon'larından atarım :sırıtmak:
Tamam ama yarına gelmiş olsunOdamı topluyorum, yoksa şimdi çoktan bitmiş + upload edilmiş olurdu. :sırıtmak: Az kaldı, modlar 3-4 tane kaldı birazdan id çakışmalarına bakacağım.
TamamBiter birazdan :sırıtmak: (galiba)