Bir ricam olacak

• Konuyu başlatan YigitHan Ender
  • Başlangıç tarihi

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modpack Bitince (Eski Tekkit İle Hexxitin Birleşimi Olan) Link Vercen Demi :D

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Ben 1.5.2 için topluyorum modpack'imi ve hiçbir sorun çıkmadı :) Gayet rahat kesiyorum :) Neyse timber koyarım :)

Muhtemelen technicpack.net üzerinden custom modpack oluşturup onun linkini veririm. Hem .minecraft ile de uğraşmamış olursunuz :)
Süpersin teşekkürler :)

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
O zaman biomes Plenty daha cazip geliyor Diğer biyom modunu çıkarırsak bir ID çakışması bitti :s

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Tamamdır :) Zaten extrabiomesxl'da abuk subuk biyomlar var. Bu arada şunu diyeyim ki bildiğim kadarıyla biyom modlarında timber falan kullanılamıyor. Yanlış biliyor da olabilirim de haberin olsun :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376474187,1376474136][/DOUBLEPOST]Ayrıca bu da çalışırken fotoğrafım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:sırıtmak:
Teşekkürler +1[DOUBLEPOST=1376474491][/DOUBLEPOST]Birde ek olarak bir ana mod yani optifine eklersen güzel olur :)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modları yollamanın en uygun şekli
10kb limitli flash bellekle tek tek mod dosyalarını atın zaten 5000 tane flash tutar yükleyene kadar okullar açılır yaşasın kötülük :D

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Konuyu baltalıyorsunuz şu an. İkide bir bildirim geliyor ona bakmaya uğraşıyorum biraz sakin olur musunuz :sırıtmak:

Edit: GregTech addon 1.5.2 için çıkmamış. Ben
Konuyu baltalıyorsunuz şu an. İkide bir bildirim geliyor ona bakmaya uğraşıyorum biraz sakin olur musunuz :sırıtmak:

Edit: GregTech addon 1.5.2 için çıkmamış. Ben onun yerine daha popüler IC2 addon'larından atarım :sırıtmak:
iyi tamam ne zaman bitirebilirsin