ininalda kart ücreti var evet ilk alırken 5 tl ayriyetten para alıyorlar. Fakat aylık kullanım ücreti kesiliyormu bilmiyorum. Ben karta yüklediğim zaman 3 gün içersinde harcıyorum bakiyeye bakmadan. Ve aylık 1 TL hiçbir şey bence. Yolda bulduğunuz para. Burda yüklerken PTT gişesi için sıra alıp hiçbir ücret vermeden yükledim ben. Bence de paybyme daha iyi fakat hem Visa Electron hem de yeni bir kart olması nedeniyle henüz çok kapsamlı bir kart değil. Kartın yeni olması kötü, kartı destekleyen sistemin yani Visa Electron'un yeni olması daha da kötü. ininalı da ben pek tutmamıştım zırt pırt kesilen ücretlerinden dolayı fakat burada yükleme ücreti yok, ilk kartı alırken 5 TL veriyorsunuz büyük bir para değil ve aylık kesim ücretinin farkında bile olmuyorum şahsen. Her yerde geçmesi de cabası. Bu arada minecraft.net'te gçeiyormu bilmiyorum ben işimi garantiye almak amacıynan ininalla aldım premiumumu. Ama dediklerine göre Visa logolu heryerde geçiyormuş. Zaten her geçen gün Facebook'ta yenilikler duyuruluyor kartla ilgili. Humble Bundle'da geçmeye başladı, facebook'tan takip ederseniz bilginiz olur.