Ininal ve PayByMe Kart Rehberi (Korsana Son !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen gidip PTT'den kartımı alırken 5 tl ücret ödeyip 100 TL yüklettim. Orada aktivasyon öncesi en az 10 tl idi. PTT gişesinden para yüklerken de bozuk para bile yükleyebilirsin dediler. O zaman ben 25 TL yüklemiştim ama 5 TL filan da yüklenebiliyormuş. Ben gördüğümü yazdım düzenleyip. Düzenleme öncesi duyduğumdu.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yorumları okudumda aklıma bir soru takıldı . ininal kart alsam paypal a üye olmak mı gerekecek ? Yoksa direk alabilecek miyim ?

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ödeme yaparken paypale girmek gerekiyor mu derken ? paypal de bunlar gibi sanırsam. Onun hakkında pek bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıynan ona da kredi kartı ile para yükleyip öyle kullanılıyor. Ama ininalın onla bir alakası yok.

minene

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İninalda 1 tl aylık kesimin yanında kart ücreti de alınıyo diye biliyorum.benim tavsiyem paybyme kart olcak çünkü hem kart ücretsiz geliyor hemde kesim falan derdi yok.sadece denizbanktan da para yükletmeye gerek yok çok fazla seçenek var yüklemek için.bide dolandırıclık konusunda hiç dert olucağını sanmıyorum ufak ufak yüklersiniz hiçbir şey olmaz zaten kart sonuçta hertürlü haklı çıkarsınız

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İninalda 1 tl aylık kesimin yanında kart ücreti de alınıyo diye biliyorum.benim tavsiyem paybyme kart olcak çünkü hem kart ücretsiz geliyor hemde kesim falan derdi yok.sadece denizbanktan da para yükletmeye gerek yok çok fazla seçenek var yüklemek için.bide dolandırıclık konusunda hiç dert olucağını sanmıyorum ufak ufak yüklersiniz hiçbir şey olmaz zaten kart sonuçta hertürlü haklı çıkarsınız

paybyme minecraft.net te geçmiyormuş yanlız

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ininalda kart ücreti var evet ilk alırken 5 tl ayriyetten para alıyorlar. Fakat aylık kullanım ücreti kesiliyormu bilmiyorum. Ben karta yüklediğim zaman 3 gün içersinde harcıyorum bakiyeye bakmadan. Ve aylık 1 TL hiçbir şey bence. Yolda bulduğunuz para. Burda yüklerken PTT gişesi için sıra alıp hiçbir ücret vermeden yükledim ben. Bence de paybyme daha iyi fakat hem Visa Electron hem de yeni bir kart olması nedeniyle henüz çok kapsamlı bir kart değil. Kartın yeni olması kötü, kartı destekleyen sistemin yani Visa Electron'un yeni olması daha da kötü. ininalı da ben pek tutmamıştım zırt pırt kesilen ücretlerinden dolayı fakat burada yükleme ücreti yok, ilk kartı alırken 5 TL veriyorsunuz büyük bir para değil ve aylık kesim ücretinin farkında bile olmuyorum şahsen. Her yerde geçmesi de cabası. Bu arada minecraft.net'te gçeiyormu bilmiyorum ben işimi garantiye almak amacıynan ininalla aldım premiumumu. Ama dediklerine göre Visa logolu heryerde geçiyormuş. Zaten her geçen gün Facebook'ta yenilikler duyuruluyor kartla ilgili. Humble Bundle'da geçmeye başladı, facebook'tan takip ederseniz bilginiz olur.

minene

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi aylık 1 tl hiçbir şey diyosunda o 1tllerin hiç gitmediğini düşünürsen yeni bişeyler alırsın. paybyme kartta hiç öyle bir şey yok ordan düşün bide.ayrıca her geçen gün yeni bi oyun ekleniyo heryerde geçmeye başladı sayılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...