mehmettaskin
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
3 kişilik olursa çok iyi olur.Bence modlu survival yoksa çekin baya izleniyor.
Mod'lu veya FTB oynamayi düsünüyoruz lakin suan vaktimiz olurmu bilemicem3 kişilik olursa çok iyi olur.Bence modlu survival yoksa çekin baya izleniyor.
zaten aboneyi çekilişle kastılar. 400 aboneler şu an ama görüntülenme 50 lerde yeni videolarınınBen de önceden reklam vermeyi düşünüyordum ama vermedim. Gidin hakkınızla kazanın abonelerinizi. Böyle reklam vererek toplamak çok basit. Kötüsünüz demiyorum yanlış anlamayın sakın. Gidin hakkınızla kazanın diyorum. Ben 1 ayda 380 aboneye ulaştım reklamsız, adamlar bir reklam veriyor 3 günde 400 abone. Vee ardından sinir krizleri başlar. Reklam veremediğimden değil, vermek istemediğimden vermiyorum. Neyse anladınız siz beni. Başarılar.
Yani diger yazilara karsi saygim vardi fakat senin yazin çok Abzürd geldi. Reklam yapilmadan hangi "marka" basari elde etmis ?Ben de önceden reklam vermeyi düşünüyordum ama vermedim. Gidin hakkınızla kazanın abonelerinizi. Böyle reklam vererek toplamak çok basit. Kötüsünüz demiyorum yanlış anlamayın sakın. Gidin hakkınızla kazanın diyorum. Ben 1 ayda 380 aboneye ulaştım reklamsız, adamlar bir reklam veriyor 3 günde 400 abone. Vee ardından sinir krizleri başlar. Reklam veremediğimden değil, vermek istemediğimden vermiyorum. Neyse anladınız siz beni. Başarılar.
Bizim amacimiz bizi severek izleyen kitleyi bulmak, yoksa cekilisten sonra isteyen kalir cikar, ona biz hükmedemeyiz.zaten aboneyi çekilişle kastılar. 400 aboneler şu an ama görüntülenme 50 lerde yeni videolarının
Ilk öncelikle tesekkürler. Ozaman ben sorayim, sen youtuberci olsan video koysan, kim seni bulucak ? yarim sene beklemek mi istiyosun 100 abone elde edene kadar. Adam geliyor bakiyo 20 abone, videosuna bakar mi ? Sahsen ben bakmamEe o kadar para vermişsiniz. Bir yararı oldu mu bari ? Uzun uzun makale gibi yazı yazıp o kadar para vermenize değdi mi ? Kaliteli videolar çekseniz zaten aboneler tıpış tıpış gelir. Videolarınızı izlemedim ama mantıklı gelmiyor bu bana. İşinizde başarılar ne diyelim.
Yani diger yazilara karsi saygim vardi fakat senin yazin çok Abzürd geldi. Reklam yapilmadan hangi "marka" basari elde etmis ?
Birsey üretmek gibi "tanitimi" da çok önemli. Ayrica sanada basarilar dilerim ama rekabete, öfkelenmeye degmez.Youtube heves isidir
Bizim amacimiz bizi severek izleyen kitleyi bulmak, yoksa cekilisten sonra isteyen kalir cikar, ona biz hükmedemeyiz.
U-kab Gaming![]()
Tamam simdik seni anladim kardesim,yorumun için tesekkürler.Reklam yapmadan hangi marka mı başarı elde etmiş ? Türk Oyun Kanallarını mı kastettin ? Onlar sadece forumlarda basit konular açıyorlardı. Siz para vermişsiniz reklam için. LeHamam, Fare Düşmanı, Videoyun, Agunzagun... Bunlar Türkiye'nin lider oyuncuları. Vloglarında bahsediyorlar. Biz de forumlara reklam verdik diyorlar. Fare Düşmanı Türkiye'nin en çok abonesi olan kanalı. İlk başta kanalıma forumdan 10 kişi geldi o ona tavsiye etti o ona tavsiye etti büyüdüm diyor. Siz de aboneleri kaliteli işler ve küçük bir tanıtımla kazanabilirsiniz. Bu kadar para harcamıza gerek kalmaz. Size kötü demiyorum. Sadece mantıksız geliyor bazılarına benim gibi.
Ilk öncelikle tesekkürler. Ozaman ben sorayim, sen youtuberci olsan video koysan, kim seni bulucak ? yarim sene beklemek mi istiyosun 100 abone elde edene kadar. Adam geliyor bakiyo 20 abone, videosuna bakar mi ? Sahsen ben bakmam
Reklam kismina gelirsek evet isimize yaradi, para'yada degdi![]()
Tamam simdik seni anladim kardesim,yorumun için tesekkürler.Para derdi olmadigi için bizim için'de sorun olmadi, cogu insana mantiksiz gelebilir ama biz gönül rahatligiyla harcadik reklama, bizim açimizdan sorun yok yani
![]()
Bende anlayamadim zaten kardesim, enteresan. Ben islerimiz hakkinda yorum beklerken nelere yorum aldikKardeşim bırakın adam yapsın reklamını.herkes yapabilir bi kısıtlama yok.O yüzden adam bunları düşünmüştür.Reklam yapar ama videoları güzel olmassa kimse abone olmaz.Birde çekiliş felan.Demekki beğenmişler.
Kardeşim bırakın adam yapsın reklamını.herkes yapabilir bi kısıtlama yok.O yüzden adam bunları düşünmüştür.Reklam yapar ama videoları güzel olmassa kimse abone olmaz.Birde çekiliş felan.Demekki beğenmişler.