U-kab Gaming

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
FTB oynarsaniz benide alin ben konusmayim bi kosede oynayim :D Size bir şeyler öğretirim.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılar dilerim ilk olarak ve size bir iş teklifim var Eğer konuşmak isterseniz Skype Adresi:VolVerin55

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben de önceden reklam vermeyi düşünüyordum ama vermedim. Gidin hakkınızla kazanın abonelerinizi. Böyle reklam vererek toplamak çok basit. Kötüsünüz demiyorum yanlış anlamayın sakın. Gidin hakkınızla kazanın diyorum. Ben 1 ayda 380 aboneye ulaştım reklamsız, adamlar bir reklam veriyor 3 günde 400 abone. Vee ardından sinir krizleri başlar. Reklam veremediğimden değil, vermek istemediğimden vermiyorum. Neyse anladınız siz beni. Başarılar.
zaten aboneyi çekilişle kastılar. 400 aboneler şu an ama görüntülenme 50 lerde yeni videolarının

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de önceden reklam vermeyi düşünüyordum ama vermedim. Gidin hakkınızla kazanın abonelerinizi. Böyle reklam vererek toplamak çok basit. Kötüsünüz demiyorum yanlış anlamayın sakın. Gidin hakkınızla kazanın diyorum. Ben 1 ayda 380 aboneye ulaştım reklamsız, adamlar bir reklam veriyor 3 günde 400 abone. Vee ardından sinir krizleri başlar. Reklam veremediğimden değil, vermek istemediğimden vermiyorum. Neyse anladınız siz beni. Başarılar.
Yani diger yazilara karsi saygim vardi fakat senin yazin çok Abzürd geldi. Reklam yapilmadan hangi "marka" basari elde etmis ?
Birsey üretmek gibi "tanitimi" da çok önemli. Ayrica sanada basarilar dilerim ama rekabete, öfkelenmeye degmez.Youtube heves isidir :)
zaten aboneyi çekilişle kastılar. 400 aboneler şu an ama görüntülenme 50 lerde yeni videolarının
Bizim amacimiz bizi severek izleyen kitleyi bulmak, yoksa cekilisten sonra isteyen kalir cikar, ona biz hükmedemeyiz.

U-kab Gaming :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ee o kadar para vermişsiniz. Bir yararı oldu mu bari ? Uzun uzun makale gibi yazı yazıp o kadar para vermenize değdi mi ? Kaliteli videolar çekseniz zaten aboneler tıpış tıpış gelir. Videolarınızı izlemedim ama mantıklı gelmiyor bu bana. İşinizde başarılar ne diyelim.

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ee o kadar para vermişsiniz. Bir yararı oldu mu bari ? Uzun uzun makale gibi yazı yazıp o kadar para vermenize değdi mi ? Kaliteli videolar çekseniz zaten aboneler tıpış tıpış gelir. Videolarınızı izlemedim ama mantıklı gelmiyor bu bana. İşinizde başarılar ne diyelim.
Ilk öncelikle tesekkürler. Ozaman ben sorayim, sen youtuberci olsan video koysan, kim seni bulucak ? yarim sene beklemek mi istiyosun 100 abone elde edene kadar. Adam geliyor bakiyo 20 abone, videosuna bakar mi ? Sahsen ben bakmam :)
Reklam kismina gelirsek evet isimize yaradi, para'yada degdi :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani diger yazilara karsi saygim vardi fakat senin yazin çok Abzürd geldi. Reklam yapilmadan hangi "marka" basari elde etmis ?
Birsey üretmek gibi "tanitimi" da çok önemli. Ayrica sanada basarilar dilerim ama rekabete, öfkelenmeye degmez.Youtube heves isidir :)
Bizim amacimiz bizi severek izleyen kitleyi bulmak, yoksa cekilisten sonra isteyen kalir cikar, ona biz hükmedemeyiz.

U-kab Gaming :)

Reklam yapmadan hangi marka mı başarı elde etmiş ? Türk Oyun Kanallarını mı kastettin ? Onlar sadece forumlarda basit konular açıyorlardı. Siz para vermişsiniz reklam için. LeHamam, Fare Düşmanı, Videoyun, Agunzagun... Bunlar Türkiye'nin lider oyuncuları. Vloglarında bahsediyorlar. Biz de forumlara reklam verdik diyorlar. Fare Düşmanı Türkiye'nin en çok abonesi olan kanalı. İlk başta kanalıma forumdan 10 kişi geldi o ona tavsiye etti o ona tavsiye etti büyüdüm diyor. Siz de aboneleri kaliteli işler ve küçük bir tanıtımla kazanabilirsiniz. Bu kadar para harcamıza gerek kalmaz. Size kötü demiyorum. Sadece mantıksız geliyor bazılarına benim gibi.

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam yapmadan hangi marka mı başarı elde etmiş ? Türk Oyun Kanallarını mı kastettin ? Onlar sadece forumlarda basit konular açıyorlardı. Siz para vermişsiniz reklam için. LeHamam, Fare Düşmanı, Videoyun, Agunzagun... Bunlar Türkiye'nin lider oyuncuları. Vloglarında bahsediyorlar. Biz de forumlara reklam verdik diyorlar. Fare Düşmanı Türkiye'nin en çok abonesi olan kanalı. İlk başta kanalıma forumdan 10 kişi geldi o ona tavsiye etti o ona tavsiye etti büyüdüm diyor. Siz de aboneleri kaliteli işler ve küçük bir tanıtımla kazanabilirsiniz. Bu kadar para harcamıza gerek kalmaz. Size kötü demiyorum. Sadece mantıksız geliyor bazılarına benim gibi.
Tamam simdik seni anladim kardesim,yorumun için tesekkürler. :) Para derdi olmadigi için bizim için'de sorun olmadi, cogu insana mantiksiz gelebilir ama biz gönül rahatligiyla harcadik reklama, bizim açimizdan sorun yok yani :)

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ilk öncelikle tesekkürler. Ozaman ben sorayim, sen youtuberci olsan video koysan, kim seni bulucak ? yarim sene beklemek mi istiyosun 100 abone elde edene kadar. Adam geliyor bakiyo 20 abone, videosuna bakar mi ? Sahsen ben bakmam :)
Reklam kismina gelirsek evet isimize yaradi, para'yada degdi :)

O 20 abone gerçek abonedir. Pasif abone değil. Yarım sene bekleyeyim 100 abone gelsin. Her biri 1 arkadaşına önerse, 1 paylaşsa, 1 beğeni 1 yorum atsa. Zaten iş biter. Önemli olan aktif sadık üye. Ayrıca benim de kanalım var. İlk önce pixel art konseptinde başladım azıcık abone kazandım, ardından farklı konsept denedim 3 gün 30 abone geldi. Ama hakkımla para vermeksizin. Siz de hakkınızla kazanıyorsunuz ama gereksiz para veriyorsunuz. Siz de ilgi gören şeyler yapın size de abone gelsin. Bakın internette GMOD filmleri yapanlara, 30 video=100k abone hemen hemen. Ama eskiden ilgi görüyordu o konsept. Şimdi Vine konsepti var, gelecekte başka bir konsept olacak. O konseptleri keşfedip ustalaşsanız sizi kimse tutamaz. Ha yok öyle yapamayız diyorsanız büyük kanalların ilgisini kazanın. Büyük dediysem gidip de Fare Düşmanı ve ya Sabri abiyle kanka olun demiyorum. 1k-2k abonesi olan kanallarla iletişim kurun. Benim kanalımı mrducktator (1000 küsür abone) ve Canawll (1300 küsür abone) takip ediyor. Para vermeden de yapabilirdiniz. Ben de verebilirdim fakat Atom'un da söylediği gibi veremediğimden değil istemediğimden vermiyorum. Böyle legit yoldan azıcık kassan sonra organiğe dönüşüyor iş bitiyor. Para vermeksizin tonla yolu var sabır gerektiren. Tabi para sizin kanal sizin beyin sizin irade sizin. Karışamam. Konuyu yoruma açık yapmışsın dile getirdim sadece. Hatamız varsa affola ne diyelim...[DOUBLEPOST=1378033410,1378033266][/DOUBLEPOST]
Tamam simdik seni anladim kardesim,yorumun için tesekkürler. :) Para derdi olmadigi için bizim için'de sorun olmadi, cogu insana mantiksiz gelebilir ama biz gönül rahatligiyla harcadik reklama, bizim açimizdan sorun yok yani :)

Karar sizin, yoruma açıktı görüşlerimi bildirdim dediğim gibi. Kanal işinde de başarılar. Umarım aynı yolda durmaksızın ilerlersiniz. Belki yollar kesişir kim bilir.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bırakın adam yapsın reklamını.herkes yapabilir bi kısıtlama yok.O yüzden adam bunları düşünmüştür.Reklam yapar ama videoları güzel olmassa kimse abone olmaz.Birde çekiliş felan.Demekki beğenmişler.

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bırakın adam yapsın reklamını.herkes yapabilir bi kısıtlama yok.O yüzden adam bunları düşünmüştür.Reklam yapar ama videoları güzel olmassa kimse abone olmaz.Birde çekiliş felan.Demekki beğenmişler.
Bende anlayamadim zaten kardesim, enteresan. Ben islerimiz hakkinda yorum beklerken nelere yorum aldik :D Aynen öyle çekilis biticek sonuçta ondan sonra istiyen kalir istiyen kalmaz, bizi begenipte izleyenler takibe devam eder :)
Kimseyi zorlamiyoruz ^^

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yapsın bir şey demiyoruz. Görüşlerimizi bildiriyoruz. @1'i okumadım ama heralde "reklam hakkında görüş bildirmeyiniz" diye bir şey yoktur.