Mustafa1453
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Eskiden yatarken gözümün önüne oturan adam ya da kayan yazılar geçiyodu. O kadar korkuyodumki karşı kapıdaki tuvalete bile ışınlaarak zor gidiyodum. 
Senaryolar:Ha Tamam Şimdi Biz Seni Dövcez Sende Abi Vurmayın Tamam Dicen :sırıtmak:
Senaryolar:
1-Abi vurma elin kırılcak dur alçıya alınır sonra rahatça bilgisayarda oyun oynayamazsın bana cevap yazamazsın...
2-İronik bir olay olur ve senin ağzın burnun dağılır.
3-Benim kafamı koparırsınız ve beynimde portal açılır portaldan kan fışkırır her yeri doldurur boğulursunuz. :sırıtmak:
4-Adresi bulamadığın için gelmemezsin.
5-Adresi öğreniz gelirsin ve 1,2 veya 3 numaralı senaryo gerçekleşir.(3 pek olağan değil :sırıtmak: Yani son yarısı :sırıtmak: )
6-Gelirken tır vb. çarpar ezilirsin.
7-Sen evinden çıkarken kapıyı açtığın anda kapının üstündeki beton vb. üstüne çöker ezilirsin.
8-Bu yazıyı okurken gözüne çubuk girer , elektrik kesilir falan bu yazıyı göremezsin.
9-Bir şekilde ölürsün ve haberin olmaz.
10-Sen tam okuyacakken internet ağı çöker ve b,r daha k,mse ,nternet kullanamaz:şeytan:
Not: Çoğu tek başına olup birkaç senaro ard arda olabilir.
:sırıtmak:
Bak bu da kanıt.Ne güzel sohbet ediyoruz.Bu Konunun Bu Kadar Tutacağını Bilmezdim Ama Sıkıntılarımızı Paylaşarak Gideriyoruzİnsan Anlattıkça Rahatlıyor Sanki
![]()
Kıdemli üyesin veya değilsin benim için fark etmez ama şu anda da kirletiyoruz özel mesaj atmayı göster öyle tartışalım.Git server konularını açanlara söyle bula bula beni bulurlar zaten. Ayrıca konuyla alakalı mesajım var tabi ilk sayfayı açınca gözlerin kör oluyorsa başka bu çok temiz (!) konuyu kirlettiğim için özür dilerim bay titiz. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz sanki her yer temizmiş gibi, ben yazı yazınca kamyonla çöp dökülürmüş gibi. Eğer bir sorununuz olmasaydı survival yerindeki faction vb. konularda bir sürü mesajınızı görürdüm. Kıdemliymiş de... Kıdemli oldun da ne oldu? Akıllandın mı? (Bilen birisi özel mesaj atmayı söylesin ayrıca konu kirliliği için yukarıdaki kişi hariç herkesten özür dilerim.
Bak bu da kanıt.Ne güzel sohbet ediyoruz.
Fakat Excuted , sen gelmişsin patronluk taslıyorsun. Ayıp ama tamam yazın da yani ne saçmalıyorsunuz? Foruma üye olma o zaman madem rahatsız olacaksın. Yazı yazmak yasak madem sen neden yazdın? Mesaja ihtiyacı yokmuş! Biz de sanki mesajla besleniyoruz! Maksadın ne ya rahat rahat sohbet ediyoruz geliyorsun karıştırıyorsun. Yahu sorunu nedir mesaj ne işime yarayacak ya saçmalama işin gücün mesaj falan git ne yaparsan yap da sohbetimi bölme burada stres almaya çalışmıyorum ama sayende yaptım...
Gerçekten çok mantıklı mesaj yazıyorsun.Senaryolar:
1-Abi vurma elin kırılcak dur alçıya alınır sonra rahatça bilgisayarda oyun oynayamazsın bana cevap yazamazsın...
2-İronik bir olay olur ve senin ağzın burnun dağılır.
3-Benim kafamı koparırsınız ve beynimde portal açılır portaldan kan fışkırır her yeri doldurur boğulursunuz. :sırıtmak:
4-Adresi bulamadığın için gelmemezsin.
5-Adresi öğreniz gelirsin ve 1,2 veya 3 numaralı senaryo gerçekleşir.(3 pek olağan değil :sırıtmak: Yani son yarısı :sırıtmak: )
6-Gelirken tır vb. çarpar ezilirsin.
7-Sen evinden çıkarken kapıyı açtığın anda kapının üstündeki beton vb. üstüne çöker ezilirsin.
8-Bu yazıyı okurken gözüne çubuk girer , elektrik kesilir falan bu yazıyı göremezsin.
9-Bir şekilde ölürsün ve haberin olmaz.
10-Sen tam okuyacakken internet ağı çöker ve b,r daha k,mse ,nternet kullanamaz:şeytan:
Not: Çoğu tek başına olup birkaç senaro ard arda olabilir.
:sırıtmak:
Gerçekten muhteşem saçmalıyorsun.Başka bir mesajınada baktım adamda mesaj kasıyorsun demiş.
Gerçekten çok mantıklı mesaj yazıyorsun.
Özel mesaj atmaya gelirsek profililimdeki hakkındaya tıkla konuşma başlata tıkla.
Buna benzer bir şey de bana olmuştu yatağıın üstünde masa kurmuş çorba içen Bugs Bunny görmüştüm.Benim Tek Acayip Korktuğum anım var
3-5 yaşlarındayken yalovada(memleketimde :sırıtmakyatıyordum sonra uyandım baktım kapıdan yavaş yavaş 3 tane çizgifilm de gördüğüm yaratıklar geliyordu .P .D
1 i de (ozamanlar minecraft ı bilmezdim)(dur ozaman zaten minecraft yoktu :sırıtmakherobrine kafasına çok benzeyen kare bir kafayla adam geliyordu ve onu bir tek ben görebiliyordum .P çünkü Annem yanımdaydı uyandırdım o bnm gördüklerimi görmedi saçmaladığımı düşündü ışığı açtı ve yine sadece ben görüyordum .P
sonra bana dokundular ve ondan sonrasını hatırlamıyorum... :/ herkes saçmaladığımı düşünüyor .P rüya olması yada hayal görmem imkansızdı ./ çok korkmuştum kaç defa anlattım kimse inanmadıbnde sıkıldım anlatmaktan ve onu bir anı olarak tutuyorum :/
Eğer bazı yazılarda ne anlatıldığını çıkaramıyorsan kimi suçlarsan suçla anlamayan sensin bu arada saçma şeyler yanlıştır diye bir kanun olmadığını belirtmek isterim.
Buna benzer bir şey de bana olmuştu yatağıın üstünde masa kurmuş çorba içen Bugs Bunny görmüştüm.
Yazıyı yazarken haberlerde Voyager1 ile ilgili haber çıktı :sırıtmak:
babam yatılı okuldayken garip bir şey olmuş.artık beni kandırıyo mu bilmiyorum :sırıtmak: .
tatil zamanı çoğu kişi evine gitmiş.bikaç kişi ders çalışmak için okulda kalmış(tabi içlerinde babamda var).bir akşam babam bi odada tek başına ders çalışıyomuş.elektrikler gitmiş.babam elinde mumla koridora doğru tam çıkarken önünden atla biri geçmiş.geçtikten sonra soluna baktığında bir şey görememiş(at sağdan sola geliyor).:ter: