Ilk Gemi yapim (sizce nasil oldu?) suya bakmayin

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
EEEEEEE susun ulan gelin alayınız reelde gelsin hakem benim depişin eğer yapmıyacaksanız çıktığınız yere geri gidin dellendirmeyin adamı

Not:Çıktığınız yere gidin derken yani o manada solemedim siz anladınız...

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
EEEEEEE susun ulan gelin alayınız reelde gelsin hakem benim depişin eğer yapmıyacaksanız çıktığınız yere geri gidin dellendirmeyin adamı

Not:Çıktığınız yere gidin derken yani o manada solemedim siz anladınız...
Not kısmını okuduğumda aklıma çok kötü şeyler gelmeye başladı -_-

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1000 konu açmak basittir diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum fakat ; insanların adına bir halt yapıp yapmadığına karar verecek kadar büyük olduğunu düşünmüyorum.En azından yaşıtlarınla konuşurken böyle demen seni kindar bir kimse yapar.Kuralları çiğneme konusunda itirazım olmadığı kaç kez söylemem gerekiyor bilmiyorum ama ; reklam yapmak konusunda forumun sonuna kadar hakkı var. Fakat forum üyelerinin düşüncelerini umursamazken (Bkunkcu ile DotNet hariç onlar bize cevap veren tek yetkililer.) sesimizi çıkartınca bizi banlama gereği hissettiler.Yönetimi eleştiremem.Keza seni de emeğinin hakkını ödeyemem.Fakat birgün düşman olduğun forumu bize karşı kollaman bize rest çekme gibi bir imkanın olduğunu mu kanıtlıyor ?En azından daha düzgün bir cevap vermeni beklerdim.
Alchios benim banlananlar arasında en fazla 3 dostum vardır ki onlarada bir şey demedim.Ben size karşı ne düşmandım nede dost.Konu açarsınız görüş bildiririm,gerzek bir mesaj yazarsınız size katılırım.Foruma Düşman değilim Craftman Kruger'a düşmanım.Evet çoğu yetkiliye güvenmediğimde doğrudur ama sırf bir yere düşmanım diye orayı yok edecek yada oraya zarar verecek değilim.

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler professional le laf dalaşına girmeyin ezer geçer sözlük gibi adam laf türetiyor

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alchios benim banlananlar arasında en fazla 3 dostum vardır ki onlarada bir şey demedim.Ben size karşı ne düşmandım nede dost.Konu açarsınız görüş bildiririm,gerzek bir mesaj yazarsınız size katılırım.Foruma Düşman değilim Craftman Kruger'a düşmanım.Evet çoğu yetkiliye güvenmediğimde doğrudur ama sırf bir yere düşmanım diye orayı yok edecek yada oraya zarar verecek değilim.
aslında az önce yaptığım yoruma senide etiketliyecekdimde adın uzun diye üşendim -_- tartışmanızı BAŞKA YERDE YAPIN !

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
1.) Bunun telif hakları ne sende ne de başka birinde... Bu numarayı istediğim gibi kullanırım.
2.) Bu nicki hızlıca yazdım. Bu yüzden kimin olduğuna dikkat etmedim aklıma bu geldi.
3.) Benim hakkımda bir arkamdan konuşmaya utanmıyor musun? Adamsan yüzüme söyle benim nasıl builder olduğumu...
4.) avatarındaki yüce insan olmasa sana saygım 0 olurdu...
Senin arkandan konuşmak falan diyorsun da sen hiç kendine baktın mı ? Yaptığın sadece 3-4 tane mimari var ve bunlar abartılacak şeyler değil. Tamam ben de kendimi övmüyorum. İsmimi kullanmanı da geçtim fakat kendini bu işin ustası gibi gösteriyorsun. Kendini fazla övüyorsun. Her zaman çok iddialısın. Burnun kaf dağında. Yok efendim sen bir daha yapı yapma, git kendine beyi al falan. İnsanlar mimari de yetenekli olmayabilir. Ayrıca bana arkamdan konuşuyorsun deme sakın benim tek dediğim o çok iyi yapamıyor ama çok kendini beğenmiş davranıyor. Tamam bunu yüzüne de söylüyorum. Kendini beğenmişsin ! Herkesle kibirli konuşuyorsun. Ve resmen yarışmadan KAÇTIN! Bunun için bahaneler de uyduruyorsun. Yok moralim bozuk falan filan. Onu geçelim ki zaten yarışmada ne yapacağını hiç söylemiyorum. Sen onu biliyorsun burada söylemeye gerek yok. Resmen bir korkak gibi davrandın. Kararsızın tekisin. Forumu bırakıyorum demişsin şimdi gelmişsin, benim ismimden alıntı yaparak, bana cevap veriyorsun.