MarussiA
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adam haklı beyler..Senin arkandan konuşmak falan diyorsun da sen hiç kendine baktın mı ? Yaptığın sadece 3-4 tane mimari var ve bunlar abartılacak şeyler değil. Tamam ben de kendimi övmüyorum. İsmimi kullanmanı da geçtim fakat kendini bu işin ustası gibi gösteriyorsun. Kendini fazla övüyorsun. Her zaman çok iddialısın. Burnun kaf dağında. Yok efendim sen bir daha yapı yapma, git kendine beyi al falan. İnsanlar mimari de yetenekli olmayabilir. Ayrıca bana arkamdan konuşuyorsun deme sakın benim tek dediğim o çok iyi yapamıyor ama çok kendini beğenmiş davranıyor. Tamam bunu yüzüne de söylüyorum. Kendini beğenmişsin ! Herkesle kibirli konuşuyorsun. Ve resmen yarışmadan KAÇTIN! Bunun için bahaneler de uyduruyorsun. Yok moralim bozuk falan filan. Onu geçelim ki zaten yarışmada ne yapacağını hiç söylemiyorum. Sen onu biliyorsun burada söylemeye gerek yok. Resmen bir korkak gibi davrandın. Kararsızın tekisin. Forumu bırakıyorum demişsin şimdi gelmişsin, benim ismimden alıntı yaparak, bana cevap veriyorsun.