Evimde Neler Eksik ? :)

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
uzatanlar sizlersiniz madem link serbest bunca yorum neden atıldı o zaman siz baslattınız reklam amaclı konu acıyorsun diye şimdi kapat tamam diyorsunuz yorumlarınızı silin o vakit.
bu arada evin ici dekorsayonu sormak sacma biraz cunku herkezin fikiri farkli zevkide farkli

CpLScarlet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
işine gelen kısmı cevaplıyorsun arkadaşım ben böyle konu acıyorum yeter artık amacından saptı konu ben neyi soruyorum siz neye kafayı takıyorsunuz acıklamadada yazgığım gibi evin içinde ne eksik sorusuna cevap verin eğer reklam tanıtım vs vs diyecekseniz benim konularımı göz ardı edin size göre reklam olabilir ama bana göre de resimlerin başka forumlarda izinsiz kullanılması herkese cevap vermekten sıkıldım keyfiniz bilir reklam olarak düşünüyorsanız konuya bakmayın ne biliyim beni engelleyin konularım rahatsız olan sizlere gözükmesin okey bu kadar yeter artık asıl konunun dısına cıktı !!!!
KArdeşim senin Sormanla Olmuyor Bu İşler Buraya Konu Açıyorsan Hertürlü Eleştiriye Açık Olmalısın. Başka Foruma Senin Evini Kendi Evi Diye Kim Tanıtır. Evin Dışına Bakacak Olursak Modern demişsin Fakat Log Kullanmışsın.Köpek Baglasan Durmaz Anlayacagin. BuKadar Sert Eleştiri Yapmam Kimseye Kolay Kolay Fakat Reklaminda etkisiyle Oluşan Fikrim Bu. Kusura Bakmayacaksin Artik.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsunuz Galiba İç dekorasyon yapmış nelerim eksik önerirmisiniz diyor
siz ''ev yok'' ''eve benzemiyor geliştir'' bilmemne yazıyorsunuz

Sadece içinde ne eksik o nu söyleseniz yeter

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
KArdeşim senin Sormanla Olmuyor Bu İşler Buraya Konu Açıyorsan Hertürlü Eleştiriye Açık Olmalısın. Başka Foruma Senin Evini Kendi Evi Diye Kim Tanıtır. Evin Dışına Bakacak Olursak Modern demişsin Fakat Log Kullanmışsın.Köpek Baglasan Durmaz Anlayacagin. BuKadar Sert Eleştiri Yapmam Kimseye Kolay Kolay Fakat Reklaminda etkisiyle Oluşan Fikrim Bu. Kusura Bakmayacaksin Artik.

ben olumsuz yapılan yorumlara hiçbir zaman karşı cıkmadım ama gelen yorumlar ev ile ilgili olumsuz yorum değildi senin yaptıgın yorumu yapsalar basımla beraber ama adam tutturmus reklam için konu acıyorsun vs vs . konuyu amacından saptırıyorlar ben onlara karsıyım eleştriyede her zaman acıgım sıkıntı yok yani.

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsunuz Galiba İç dekorasyon yapmış nelerim eksik önerirmisiniz diyor
siz ''ev yok'' ''eve benzemiyor geliştir'' bilmemne yazıyorsunuz

Sadece içinde ne eksik o nu söyleseniz yeter
aynen ya bende bunu istiyorum o kadar su yeri koydum masa koydum bir kaç bir şey daha var daha baska ne ekliyebilirim diyorum tutturdular bir reklam diye konu aldı basını içinde ne eksikten reklam yaptıgıma geldi.

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bu arada evin ici dekorsayonu sormak sacma biraz cunku herkezin fikiri farkli zevkide farkli
bende herkesin fikri farklı bunun bilincindeyim ama eksik olan eklemem gereken neler var vs bu konularda yardım almak istediğ için konu actım ve yorumlara cevap olarakta yazdım neler eksik diyerek siz dalga gecer gibi evin kendisi vs vs diyorsunuz evin dısının goruntusu nasıl neyi eksik deseydim dıs fotolarını atardım. yorumlamanızı isterdim konu içerigi ve yorumlardada belirttiğim gibi başlıktada belirttiğim gibi evimde neler eksik içinde olanları göz ardı edip içine sunuda ekliyebilirisn vs vs tarzı yorum bekliyorum ben .

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynen ya bende bunu istiyorum o kadar su yeri koydum masa koydum bir kaç bir şey daha var daha baska ne ekliyebilirim diyorum tutturdular bir reklam diye konu aldı basını içinde ne eksikten reklam yaptıgıma geldi.
en iyisi sana tavsiyem boyle bir konu acma birdaha en iyisi bir yapi yap o zaman daha guzel seyler olur