- En iyi cevaplar
- 7
ben bissürü ağaç toplarım tahta yaparım sonra toprakla y:100 e kadar çıkıp evimi yaparım ve inerken toprakları kırıp inerim ve bir daha çıkamam -.-
ben bissürü ağaç toplarım tahta yaparım sonra toprakla y:100 e kadar çıkıp evimi yaparım ve inerken toprakları kırıp inerim ve bir daha çıkamam -.-
çıkmak için toprağı koy atla koy atla öyle çık bolca odun topla merdivenle tekrar in
zaten bu bir şakaydı merak etmeev yapmakla uraşmam onun yerine gidip jungle ağacı varsa içine evimi yaparım bi yatak koyarım o kadar veya toprağa koyarım yada küçücük bişi yaparım yada köyde yaşarım[DOUBLEPOST=1382539867,1382539835][/DOUBLEPOST]
çıkmak için toprağı koy atla koy atla öyle çık bolca odun topla merdivenle tekrar in
gamemode geçmek biraz noobluk be kardeşimmağaraya ne çok uzak ne çok yakın olmasına dikkat ederim mağara var yakınlarında evimin ve genellikle ev yapmakla uraşmam kendim gamemode e geçip bi köy bulurum köydeki bi evi bulurum gamemode yapıp yada zindan bulup bu sefer öle oldu demir kapı yapıp düğmeyle girip çıkarım çünkü köylüler itemlerimi çalıyo (gerçek) öyle yaşarım işte
bencede nooblukgamemode geçmek biraz noobluk be kardeşim?
ama herzaman gamemode açmamgamemode geçmek biraz noobluk be kardeşim?
"bazen" derken ? kaç kere yürüyerek buldun ?ama herzaman gamemode açmambazen yürüyerek bulurum
6 kere yürüyerek 5 kez gamemode açarak"bazen" derken ? kaç kere yürüyerek buldun ?![]()
O noobluk oluyor kardeşim. Kusura bakma, ne dersen de..6 kere yürüyerek 5 kez gamemode açarak![]()
Bi Sorum Var Sen Aslında6 kere yürüyerek 5 kez gamemode açarak![]()
değilim ben hesabımı açarken XXSpideryasinXX diye kaydetçektim daha önce açılmış dedi sonra bende spider den sonra _ koydum[DOUBLEPOST=1384099644][/DOUBLEPOST]Madenin İçine Gizli Ev Yaparım Yeryüzüne Çıkışıda Olur. Ordaki Spawnerlere XP Kasar Gelişirim[DOUBLEPOST=1384099054,1384098877][/DOUBLEPOST]
Bi Sorum Var Sen Aslında
@XXSpideryasinXX Misin
evet proyum ama gamemode açıyomO noobluk oluyor kardeşim. Kusura bakma, ne dersen de..