Gta 4 Serial Code.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
aha bir kod buldum on ibertynin arkasında. şimdi onu unlock codeyemi yazcam?

Evet öyle.Ama istersen CD Takıp steam'e yüklersin.Kodu bilgisayarında açılan pencereye girersin.Bu daha sağlıklı yöntem.

CD'yi tak.Yüklesin biraz.Sonra kodu açılan pencereye yaz.Sonra steam'e gelince oradan yükle.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pardon sen tam mesaj yazınca ben mesaj yazdım kafalar karışmasın :D[DOUBLEPOST=1386787970,1386787649][/DOUBLEPOST]eee.. yazım unlock codeye. olmadı terminated falan dedi. bu arada serial keyi sorduğunda unlock request codeyi kopyalayarak seriala yapıştırdım haberiniz olsun.[DOUBLEPOST=1386788222][/DOUBLEPOST]
Sanırsam unlock code.
YAZDIM olmadı terminated falan dedi. bu arada serial keye unlock request codeyi kopyalayıp yapıştırdım haberin olsun.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
pardon sen tam mesaj yazınca ben mesaj yazdım kafalar karışmasın :D[DOUBLEPOST=1386787970,1386787649][/DOUBLEPOST]eee.. yazım unlock codeye. olmadı terminated falan dedi. bu arada serial keyi sorduğunda unlock request codeyi kopyalayarak seriala yapıştırdım haberiniz olsun.

Bak Abicim Adamıda Delirtçen Beni Delirttin Bak Son Kez Soyluyorum Hem onu Hem Beni dinle ... O Kutuyu İyi İncele Orada XXXX-XXXX-XXXX Kodu Olucak Hatta GTA İncludes Yazabilir Suan Sana Anlatmak İçin Kendi BF4 Orjinal Kutumdan Soyluyorum ... Şimde O Kodu Alıcan Steamda '' Oyun Ekle '' Ürün Kodu '' Yapıcan Oraya O Kodu Giricen Biticek ''Kafadan Atma Bi Kod Mesela : AF64 - 84DA - DSF4''

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler codeyi unlock codeye yazdım olmadı seriala yazdım OLDU. YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER... SİZ OLMASANIZ BEN MAL MAL KODUN KILAVIZDA OLDUĞUNU BİLMEZDİM. :) edit:konuyu hortlartmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...