Leosteon
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
kullanma kılavızı ney olum kutuyumu diyon sen.Kullanma kılavuzunu çıkar en arka kısmına bak.(en arka sayfaya değil arka bölümüne)
kullanma kılavızı ney olum kutuyumu diyon sen.Kullanma kılavuzunu çıkar en arka kısmına bak.(en arka sayfaya değil arka bölümüne)
kullanma kılavızı ney olum kutuyumu diyon sen.
kullanma kılavızı ney olum kutuyumu diyon sen.
bende tahmin ediyodum özür dilerimlığımdan pes ediceğiniziLAN ... Pes Ediyorum ...
aha bir kod buldum on ibertynin arkasında. şimdi onu unlock codeyemi yazcam?
3 tane kitapçık var ve on libertynin arkasında kod var. onu ben unlock codeyemi yoksa serial codeyemi yazacağım?Kutunun içinde 2 bölge olur.Bir yerde CD bir yerde kitapçık olur.O kitapçık kullanma kılavuzu.
3 tane kitapçık var ve on libertynin arkasında kod var. onu ben unlock codeyemi yoksa serial codeyemi yazacağım?
YAZDIM olmadı terminated falan dedi. bu arada serial keye unlock request codeyi kopyalayıp yapıştırdım haberin olsun.Sanırsam unlock code.
pardon sen tam mesaj yazınca ben mesaj yazdım kafalar karışmasın[DOUBLEPOST=1386787970,1386787649][/DOUBLEPOST]eee.. yazım unlock codeye. olmadı terminated falan dedi. bu arada serial keyi sorduğunda unlock request codeyi kopyalayarak seriala yapıştırdım haberiniz olsun.
beyler codeyi unlock codeye yazdım olmadı seriala yazdım OLDU. YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER... SİZ OLMASANIZ BEN MAL MAL KODUN KILAVIZDA OLDUĞUNU BİLMEZDİM.![]()