Chypie06
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ortam bakımından diyorum build değilDaha iyisini yapacağız lo
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortam bakımından diyorum build değilDaha iyisini yapacağız lo
Ortamıda yaparız B)Ortam bakımından diyorum build değil
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Uymalısın Ben Eğleniyorum Zor Bişeyler YapmakdanMaalesef henüz 3. kurala örnek birini göremiyorum kendimde dahil.
Haklısın Yani Temalı Yapıtlar İçin Kod Bilgisine Gerek Yokdur Fakat Bir Sunucuda Builder Olan Biri Kesinlikle WE,WG Bilmelidir.1. Kuralda ki şeyler modern,medieval v.b yapılarda bir işe yaramıyor pek.
[DOUBLEPOST=1387137746,1387137699][/DOUBLEPOST]Uzun Zamandır Sadece 1 Yapıt İçin Uğraşıyorum. Baya Kos Kocaman Bir Yapit Ve Yapım Aşamasında Bir Sunucuda Yapiyorum Reklam Olmasın Vermiyicem İp Adresini İstersen Koyabilirim.[DOUBLEPOST=1387138402][/DOUBLEPOST]Konu iyi güzel hoşta senin neden hiç yapın yok forumda![]()
Resim bozukResimini Çekiyimmi ? Yapıtlarımın.
[DOUBLEPOST=1387137746,1387137699][/DOUBLEPOST]Uzun Zamandır Sadece 1 Yapıt İçin Uğraşıyorum. Baya Kos Kocaman Bir Yapit Ve Yapım Aşamasında Bir Sunucuda Yapiyorum Reklam Olmasın Vermiyicem İp Adresini İstersen Koyabilirim.[DOUBLEPOST=1387138402][/DOUBLEPOST]![]()
Canım ben builderlığını sorgulamıyorum yapılarının resmini atmanın bi önemi yok, önemli olan forumda paylaşıp yeteneğini göstermen. Böyle hiçbişey yokken konu açarsan demezler mi daha bi tane buildi yok böyle konu açmış çok biliyo gibi diyeResimini Çekiyimmi ? Yapıtlarımın.
[DOUBLEPOST=1387137746,1387137699][/DOUBLEPOST]Uzun Zamandır Sadece 1 Yapıt İçin Uğraşıyorum. Baya Kos Kocaman Bir Yapit Ve Yapım Aşamasında Bir Sunucuda Yapiyorum Reklam Olmasın Vermiyicem İp Adresini İstersen Koyabilirim.[DOUBLEPOST=1387138402][/DOUBLEPOST]![]()
Canım ben builderlığını sorgulamıyorum yapılarının resmini atmanın bi önemi yok, önemli olan forumda paylaşıp yeteneğini göstermen. Böyle hiçbişey yokken konu açarsan demezler mi daha bi tane buildi yok böyle konu açmış çok biliyo gibi diye![]()
Nasıl yok yahuBende Öyle Bir Bölme Yok ??