Builder Nasıl Olunur Ve Olunmalıdır ?

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Hep Komut Kullananlar 'Kodcu' Olur. Sıkılır İnsan Hemen Buildini Burakır.
Ben Kendi Özelliklerimden Yazarak Bu Konuyu Açdım Beğendire Bildiysem Ne İyi.
Maalesef henüz 3. kurala örnek birini göremiyorum kendimde dahil.
Bence Uymalısın Ben Eğleniyorum Zor Bişeyler Yapmakdan :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Kuralda ki şeyler modern,medieval v.b yapılarda bir işe yaramıyor pek.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resimini Çekiyimmi ? Yapıtlarımın.
Konu iyi güzel hoşta senin neden hiç yapın yok forumda :)
[DOUBLEPOST=1387137746,1387137699][/DOUBLEPOST]Uzun Zamandır Sadece 1 Yapıt İçin Uğraşıyorum. Baya Kos Kocaman Bir Yapit Ve Yapım Aşamasında Bir Sunucuda Yapiyorum Reklam Olmasın Vermiyicem İp Adresini İstersen Koyabilirim.[DOUBLEPOST=1387138402][/DOUBLEPOST]

Heroata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

[DOUBLEPOST=1387137746,1387137699][/DOUBLEPOST]Uzun Zamandır Sadece 1 Yapıt İçin Uğraşıyorum. Baya Kos Kocaman Bir Yapit Ve Yapım Aşamasında Bir Sunucuda Yapiyorum Reklam Olmasın Vermiyicem İp Adresini İstersen Koyabilirim.[DOUBLEPOST=1387138402][/DOUBLEPOST]
Resim bozuk

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Canım ben builderlığını sorgulamıyorum yapılarının resmini atmanın bi önemi yok, önemli olan forumda paylaşıp yeteneğini göstermen. Böyle hiçbişey yokken konu açarsan demezler mi daha bi tane buildi yok böyle konu açmış çok biliyo gibi diye :)

Heroata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden simdilik bu kadar :D nasil gelistirmeliyim?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın Ya Updtadeimde Bi Sıkıntı Var Resimlerimi Atamıyorum Özel Kısımdan Nasıl Resim Atabileceğim Hakkında Bilgi Verirsen Sevinirim.
Canım ben builderlığını sorgulamıyorum yapılarının resmini atmanın bi önemi yok, önemli olan forumda paylaşıp yeteneğini göstermen. Böyle hiçbişey yokken konu açarsan demezler mi daha bi tane buildi yok böyle konu açmış çok biliyo gibi diye :)