Kendinizi Öldürün

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Balkonda oturmuş denizi seyrederken burnumun ucuna küçük bir kar tanesi düşüyor ve burnumun o bölümü eriyor korkudan balkondan atlıyorum ve kar yığınının içine düşüyorum , kar beni eritip yok ediyor tıpkı asit gibi...

Alttakine sıradan bir şey vericem ODUN :)

Man12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Elime baltayı aldım odun keserken balta geri tepti ve kafama saplandı.Baltayı çıkartırken kafamı kopardım öldüm.

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evde ödevlerimi yapmaktan gerçekten bunaldım , hoca 50 sayfa ödev verdi 50. sayfayı bitirdim ve şu yazıyı gördüm "51. sayfaya hoşgeldiniz" delirerek kalemi gözüme soktum kan kaybından öldüm... (saçmaladım :D)

Alttakine dev bir yumruk veriyorum

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dev yurmukla adama vurcaktım kalkan çıkardı elim bana geldi öldüm alttakine alkol veriyom

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
camdan aşşağı alkollü birisini atarken kendim düştüm.

Son düzenleme:
K

Klood07

Ziyaretçi
Can sıkıntısından camı kırdım. Sonra Çıplak ayakla cam kırığının üstünden geçtim. Ayağım kanadı. Sonra Portakal kabuğuna kayıp düştüm. Üşengeçliğimden kalkmadım ve kan kaybından öldüm.

Alttakine 3310 veriyorum

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
3310'un kapağını açmaya çalışırken elim arada kaldı hastaneye gidemeden öldüm.
Alttakine terli koltukaltı kılı veriyorum (offf midem kalktı bi an)

K

Klood07

Ziyaretçi
Terli koltukaltı kılı gördüm. Kusarken Yanlışlıkla vücudumdaki organları da kustum ve öldüm.
Alttakine Bir çakmak veriyorum. :D

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Terli koltukaltı kılı gördüm. Kusarken Yanlışlıkla vücudumdaki organları da kustum ve öldüm.
Alttakine Bir çakmak veriyorum. :D
nether portalı yaparken tahtayı yaktım ve bütün heryer yandı bende minecraftın içindeydim ve öldüm.
Alttakine yay ve ok veriyorum.