LoL Kostüm programı (kesinlikle hile degildir)

sizce iyimi

• evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • hayır

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Siz bilirsinz hesabiniz yuksek eloysa kullanmayin yazik olur

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşımn orada junge enable var onu iptal edersen çalışabilir jungle da tarafsızların zamanrını gösteriyor bu yasaklanmış onu kapatın

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
başlıkta görüldügü gibi LoL yazıyor rahatsız oluyorsan niye yazıyorsun ?[DOUBLEPOST=1390589778,1390589651][/DOUBLEPOST]
Ben onu kapatmayi bulamadim nerede? Video cekecem cekemiyom ondan dolayi :(
skin change in üzerinde bir buton var ona tıkla jungle enable var kapat

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk başta kapatiliyomuş o buldum ilk başta gelen jungle timer bu Arada bu programda lolde eskiden kullanilan skinlerde var hokeyci jax gibi

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide illa hesaplarin ayni olmasi gerekmiyo mk lol u farkli acin lol e baska hesapla girin o otomatik olarak ustune geciriyo

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O yazıyı sadece kendin görüyorsun kardeşim
her iddiasına varım
ayrıca ben bilmediğim programları kullanmayı sevmediğim için araştırdım nedir virüs var mıdır bir şey olur mu

hem bir şey soracağım
bu programın kime ne zararı var
sadece kendinin görebildiği 1-2 değişim yapabiliyorsun o kadar
başkasına bir zarar mı veriyoruz,ona sebebsiz yere ban mı attırıyoruz ?
Yazıyı sadece sen görüyorsun cümlesi yanlış.Bu programı kullananlar gelince takımıma ben de görüyorum o yazıları

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazıyı sadece sen görüyorsun cümlesi yanlış.Bu programı kullananlar gelince takımıma ben de görüyorum o yazıları

Ben görmedim. Demekki kullanan türk cok yok. Gozukuy olabilir o jungle timeri kapatsaniz yeter gerisi yasak deil. Ve riot , mk lol ü biliyor onun jungle timerini yasakladi

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı