thebaros24
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Siz bilirsinz hesabiniz yuksek eloysa kullanmayin yazik olur
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim yanlışımlaYav olmuyor demiyorum . Lol yetkilileri kullananlara ceza veriyor
arkadaşımn orada junge enable var onu iptal edersen çalışabilir jungle da tarafsızların zamanrını gösteriyor bu yasaklanmış onu kapatın
Programın adı yakıyo hannyyö.d bu programın adı Mk LoL
aselsan23' Alıntı:Gidin az ötede yaşayın lol muhabbetinizi
skin change in üzerinde bir buton var ona tıkla jungle enable var kapatBen onu kapatmayi bulamadim nerede? Video cekecem cekemiyom ondan dolayi![]()
eskiden öyle degildi ama sen aynı hesabı açsan kaybetmessin de bu konuyu kapatalım devam etceksek sohbet açBide illa hesaplarin ayni olmasi gerekmiyo mk lol u farkli acin lol e baska hesapla girin o otomatik olarak ustune geciriyo
Kufretme rapor ederim haaa :-DBide illa hesaplarin ayni olmasi gerekmiyo mk lol u farkli acin lol e baska hesapla girin o otomatik olarak ustune geciriyo
Yazıyı sadece sen görüyorsun cümlesi yanlış.Bu programı kullananlar gelince takımıma ben de görüyorum o yazılarıO yazıyı sadece kendin görüyorsun kardeşim
her iddiasına varım
ayrıca ben bilmediğim programları kullanmayı sevmediğim için araştırdım nedir virüs var mıdır bir şey olur mu
hem bir şey soracağım
bu programın kime ne zararı var
sadece kendinin görebildiği 1-2 değişim yapabiliyorsun o kadar
başkasına bir zarar mı veriyoruz,ona sebebsiz yere ban mı attırıyoruz ?
Yazıyı sadece sen görüyorsun cümlesi yanlış.Bu programı kullananlar gelince takımıma ben de görüyorum o yazıları