OmerSahinel
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Lafı bana vurmayaydın iyiydiTakmazlarsa görecekleri çok korku olur
Kapiş![]()
Lafı bana vurmayaydın iyiydiTakmazlarsa görecekleri çok korku olur
Kapiş![]()
Gözünle Göreceğin Bir şey olsaydı ben de korkmazdımLafı bana vurmayaydın iyiydi, Ha belki bende olabilirim ama gözümle gördüğüm hiçbir şeyden korkmam ben
![]()
Savunmadan Olmaz!ne konuştunuz be![]()
Oovv.. Nelermiş bunlar ?Gözünle Göreceğin Bir şey olsaydı ben de korkmazdım![]()
Savunmadan Olmaz!![]()
hesabıSAVUN SAVUNMADIKÇA SIRA SANA GELECEK
Öğrenmek İstiyorsan Denemelisin.!!Oovv.. Nelermiş bunlar ?![]()
Benim Olay Burda Biter.Arkadaşlar sizin söylediklerinize bazılarına katılıyorum bazı maddelere katılmamaktayım. Bu konu hortlatma işine katılmıyorum çünki nerdeyse 2 sene önceki konulara yorum yapıyorsunuz ve cevap bulamıcaksınız tabikide adam 2 sene önceki konusunu nasıl hatırlayıp yapabilir link kırık vs.
onun yerine 2dklığını ayırıp doğru düzgün bir konu açabilirsiniz. o bukadar basit he şu maddedede Ömer Şahinel arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle. bazı forumlara göre bu forumda arkadaşlık ilişkileri sohbetler konuşmalar vs. berbat! kullanıcılar örnek olarak söylüyorum. Ben bu kaynak paketini aldım çıkıyorum. tarz bu yardım etme (0) sohbetler vs. (0) Eğer biraz forumu kaliteleştirmek için. bunlar gerekli sadece minecraft söz konusu değil. Google sketchup dersleri 3d modelleme dersleri vb. şeyler koyulmalı. bi kullanıcı diğer kullanıcıya bildiklerini anlatmalı.
SONUNDA BENİ ANLAYAN BİRİSİ ! TEŞEKKÜRLER SİPİRMIN! *_*Arkadaşlar sizin söylediklerinize bazılarına katılıyorum bazı maddelere katılmamaktayım. Bu konu hortlatma işine katılmıyorum çünki nerdeyse 2 sene önceki konulara yorum yapıyorsunuz ve cevap bulamıcaksınız tabikide adam 2 sene önceki konusunu nasıl hatırlayıp yapabilir link kırık vs.
onun yerine 2dklığını ayırıp doğru düzgün bir konu açabilirsiniz. o bukadar basit he şu maddedede Ömer Şahinel arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle. bazı forumlara göre bu forumda arkadaşlık ilişkileri sohbetler konuşmalar vs. berbat! kullanıcılar örnek olarak söylüyorum. Ben bu kaynak paketini aldım çıkıyorum. tarz bu yardım etme (0) sohbetler vs. (0) Eğer biraz forumu kaliteleştirmek için. bunlar gerekli sadece minecraft söz konusu değil. Google sketchup dersleri 3d modelleme dersleri vb. şeyler koyulmalı. bi kullanıcı diğer kullanıcıya bildiklerini anlatmalı.