IqangasterI klan şarkısı [Wolfteam]

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
aS:FSAFSAFAS Arkadaşlar nette dolaşırkene ne buldum bi dinleyin :ASFSFFFSA:FSA

Gangasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

@GamesFT as:FASFSAFa

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mümkünse şu oyunu artık kaldırsınlar. Hem çocukların psikolojisini bozuyor ve videodaki hale geliyorlar. Hatta bazıları telefon üzerinden ailesinden habersiz binlerce lira para çekiyorlar.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mümkünse şu oyunu artık kaldırsınlar. Hem çocukların psikolojisini bozuyor ve videodaki hale geliyorlar. Hatta bazıları telefon üzerinden ailesinden habersiz binlerce lira para çekiyorlar.
Bu konuda çok haklısın.Evet bende oynadım,fakat eskisi gibi oyun kalmadı.Tüm oyunlar para oyununa döndü.Wolfteam'e girerken +15 yazıyor.OG'ler bile bile gencecik yaşta insanları oyuna çekiyor.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuda çok haklısın.Evet bende oynadım,fakat eskisi gibi oyun kalmadı.Tüm oyunlar para oyununa döndü.Wolfteam'e girerken +15 yazıyor.OG'ler bile bile gencecik yaşta insanları oyuna çekiyor.
Bende oynadım yıllar önce. Niye oynadığımı bile bilmiyorum şu an. O yaş sınırı yasal sınır. Çoğu oyuncu o yaş sınırının yarısının altında. Benim arkadaşım bu oyuna sürekli para yatırıyordu. Adam kurt gibi bize saldırıyodu.

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende oynadım yıllar önce. Niye oynadığımı bile bilmiyorum şu an. O yaş sınırı yasal sınır. Çoğu oyuncu o yaş sınırının yarısının altında. Benim arkadaşım bu oyuna sürekli para yatırıyordu. Adam kurt gibi bize saldırıyodu.

Aslında wolfteam güzel oyun.Sadece TR serveri berbat <_<.Diğer serverlar örneğin ALMANYA serveri...Adamlarda nakitli oyuncu az.Küfür yok.Birine öldüğü zaman "gg (helal/tebrikler)"diyor.Çoğu kişinin yaşı büyük.Ve parayı önemsemiyorlar ^^ Asıl böyle serverlar oynanır:)

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında wolfteam güzel oyun.Sadece TR serveri berbat .Diğer serverlar örneğin ALMANYA serveri...Adamlarda nakitli oyuncu az.Küfür yok.Birine öldüğü zaman "gg (helal/tebrikler)"diyor.Çoğu kişinin yaşı büyük.Ve parayı önemsemiyorlar ^^ Asıl böyle serverlar oynanır
Türkiyede bu oyun oyunluktan çıktı ruh hastalığına dönüştü. Joygameden tek kârım tablet kazanmaktı. <_<

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Diyorum ki bırakın BF filan oynamayı gitsin şu wolfteam oynayanlar CS filan oynasınlar.En azından boş yere para dökmezler.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten paralı eşyaları olmasa hiç birisi oynamayı bilmiyor.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav bırakın şu paragöz oyunu.Adamlar,oyuncular JoyPara çeksin diye herşeyi yapıyor.Bu nedir ya ? Bırakın BF4 var BF3 var.CS var.Bunları oynayın.Düzgün oyun oynayın yav.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten joypara için getirmedikleri oyun yok. Nerde çoluk çocuk oyunu var buluyorlar. Sonra gelsin paralar. Counter strike ne bile bilmezler onlar.

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O değilde hiç unutmam bıçak modunda herkesi öldürüyorum diye odadan atmışlardı böyle böyle birsürü abi çıktı karşıma hepsi odadan atıyordu hilesin diye en sonunda 2 hafta banlandım bastım küfürü bıraktım oyunu ozamandan beri sitesine bile bakmıyorum.