TelluxMatic
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Özenmesine özensin.Para vermemek için yaptığı şeylere bak,ses bak !Joyyamyamlar'a özenmişler.Yazık.
Bu konuda çok haklısın.Evet bende oynadım,fakat eskisi gibi oyun kalmadı.Tüm oyunlar para oyununa döndü.Wolfteam'e girerken +15 yazıyor.OG'ler bile bile gencecik yaşta insanları oyuna çekiyor.Mümkünse şu oyunu artık kaldırsınlar. Hem çocukların psikolojisini bozuyor ve videodaki hale geliyorlar. Hatta bazıları telefon üzerinden ailesinden habersiz binlerce lira para çekiyorlar.
Bende oynadım yıllar önce. Niye oynadığımı bile bilmiyorum şu an. O yaş sınırı yasal sınır. Çoğu oyuncu o yaş sınırının yarısının altında. Benim arkadaşım bu oyuna sürekli para yatırıyordu. Adam kurt gibi bize saldırıyodu.Bu konuda çok haklısın.Evet bende oynadım,fakat eskisi gibi oyun kalmadı.Tüm oyunlar para oyununa döndü.Wolfteam'e girerken +15 yazıyor.OG'ler bile bile gencecik yaşta insanları oyuna çekiyor.
Aslında wolfteam güzel oyun.Sadece TR serveri berbatBende oynadım yıllar önce. Niye oynadığımı bile bilmiyorum şu an. O yaş sınırı yasal sınır. Çoğu oyuncu o yaş sınırının yarısının altında. Benim arkadaşım bu oyuna sürekli para yatırıyordu. Adam kurt gibi bize saldırıyodu.
Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Türkiyede bu oyun oyunluktan çıktı ruh hastalığına dönüştü. Joygameden tek kârım tablet kazanmaktı.Aslında wolfteam güzel oyun.Sadece TR serveri berbat .Diğer serverlar örneğin ALMANYA serveri...Adamlarda nakitli oyuncu az.Küfür yok.Birine öldüğü zaman "gg (helal/tebrikler)"diyor.Çoğu kişinin yaşı büyük.Ve parayı önemsemiyorlar ^^ Asıl böyle serverlar oynanır
Aynen,durduk yere herkes birbirinin anasına bacısına sövüyor.Hileler desen ayrı konuTürkiyede bu oyun oyunluktan çıktı ruh hastalığına dönüştü. Joygameden tek kârım tablet kazanmaktı.![]()