Hikayenin Devamını Getir Oyunu

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen portala doğru koştum. İçine girerken portal kapandı. Sadece 8 askerim ve ben portaldan girmeyi başarmıştık. Ortalık sessiz ve sakindi yavaş yavaş ilerledik...

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biraz ilerledikten sonra herobrine i gorduk. Herobrine enderdragonla birlikteydi fakat biz sadece 9 kisiydik ne yapacagimizi bilmiyorduk. Tam o sirada...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz ilerledikten sonra herobrine i gorduk. Herobrine enderdragonla birlikteydi fakat biz sadece 9 kisiydik ne yapacagimizi bilmiyorduk. Tam o sirada...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben edo tensei olduğumu hatırladım.Askerlerime kendilerini savunma altına almaları gerektiğini söyledim.Herobrine ve Enderdragona doğru gidiyordum.Artık her şey bitecekti...

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben edo tensei olduğumu hatırladım.Askerlerime kendilerini savunma altına almaları gerektiğini söyledim.Herobrine ve Enderdragona doğru gidiyordum.Artık her şey bitecekti...
Birden Juubi* çıka geldi.Ender Dragon onunla birleşti ve Ender Dragon ile jinchuuriki** oldu.(Nıot:Jinchuuriki acayip kötü bir şey.En güçlü Shinobi Rikodou Sennin'in gücünde oluyorsun.O güçte Rinneganı barındırıyor.Rinnegan adlı göz çeşici ölüm ve yaşamı kontrol eder.Rikodou Sennin isterse tek seferde dünyanın yok edebilecek bir gücü vardır)

Juubi*: 10 Kuyruklu (Juu: On Bi: Kuyruk)
Jinchuuriki**: Bir kuyruklunun (1-'den 10'a kadar vardır.Örnek:Kyuubi: Dokuz Kuyruklu)
Rikodou Sennin: Altı Yolun Bilgesi (Rikodou: Altın Yol Seniin : Bilge

K

Klood07

Ziyaretçi
Bu konuşmalar rüyaydı. Wither geldi ve tüm eşyalarımı çaldı...

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuşmalar rüyaydı. Wither geldi ve tüm eşyalarımı çaldı...
Eşyalarım çalındığı için bunun tek suçlusu sensin diyerek ColdFireTR'ye kılıcımı çekip saldırdım. Ağır yaralanmıştı. Pişman olmuştum ama yapacak hiçbir şey yoktu. ColdFireTR'yi hemen arka bahçeye götürdüm. Güzel bir çukur kazdım ve ColdFireTR'yi çukura atıp üzerine toprak attım. 3 kuluvallah 1 elham okuyup evime geri döndüm. Herobrine artık çok olmuştu. Ölmesi gerekiyordu aklıma bir fikir geldi...

K

Klood07

Ziyaretçi
HeroBrine geldi. ColdFireTR Mezardan çıktı ve Öldürmeyen alllalh öldürmez dedi. Steve bambaşka bir dünyaya ışınlanmıştı.

K

Klood07

Ziyaretçi
ColdFirTR ve herobrine steve'ye küçük bir şaka yapmıştı :D. sTEVE İLE BERABER tv izlemeye başladılar.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Televizyon aşırı ısınmadan patladı.Bunları paralel evrene yolladı. (O.o)

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herobrine diğer dünyada kaldı ve patlamada öldü.
Herobrine ile steve aynı özellikleri taşıyorlardı tek farkı gözleriydi. Bu yüzden paralel evrendeki steve'de herobrine öldüğü için oda öldü.
Geriye birtek ColdFireTR kalmıştı. ve o ölseydi bunlar olmucaktı :D

W

WitherMan

Ziyaretçi
Bir kişi de demiyor ki konu yeri yanlış. Kardeşim konunu forum oyunları bölümüne aç. Bin kere rapor ettim hala taşımadılar.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Uyandırdılar sonra hayattan sıkıldıkları için bir doğmama iksiri yapıp hepsi içti ve ruhlarına el fatiha. Son :D Bende saçmalayım dedim. :D

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyandırdılar sonra hayattan sıkıldıkları için bir doğmama iksiri yapıp hepsi içti ve ruhlarına el fatiha. Son :D Bende saçmalayım dedim. :D
Herobrine spiderus'u bir mağarada sıkıştırmıştı. Spiderus ölümüne mağaranın dibine doğru koşuyordu. Spiderus koşarken taşa takıldı elindeki meşale üstüne düştü ve oracıkta yanarak can verdi. Çılgın herobrine spiderus'un kafasını koparıp yedi. Ben hemen bir kayaya pustum ve herobrine'nin mağaradan çıkmasını bekledim. Herobrine mağaradan çıkar çıkmaz spiderus'u omzuma alıp dışarı çıkardım. Pişmiş et kokuyordu. Hemen mezarını kazıp spiderus'u gömdüm. 3 kuluvallah ve 1 elham okuyup oradan koşarak uzaklaştım...