7GB Ram 5 Kişi Dayanmıyo !!

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ttnet pişmanlıktır. sonra pişmanlıkda fayda etmez bizim gibi olmayın ttnet'ten taahhütlü almayın (umarım doğru yazmışsımdır.)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Kaç ay aldın tağhgghı :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
2 yıl da neyse o işler bitti artık, d-smart var net 800kb ve ayrıca ben bu belediyeyi anlamıyorum bi arka sokata fiber var ve ayrıca tüm çevrede bi bizim sokakta yok. eğer olsaydı fiberden alacaktık. yabancılar bizim fiberin 10 katı kadar güçlü ve ayrıca beleş bir net kullanıyorlar. yazık bu tr'nin hali

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
2 yıl da neyse o işler bitti artık, d-smart var net 800kb ve ayrıca ben bu belediyeyi anlamıyorum bi arka sokata fiber var ve ayrıca tüm çevrede bi bizim sokakta yok. eğer olsaydı fiberden alacaktık. yabancılar bizim fiberin 10 katı kadar güçlü ve ayrıca beleş bir net kullanıyorlar. yazık bu tr'nin hali
Bizimki daha komik tüm heryerde fiber var hatta bizim sokakta bile var ama fiber internet altyapısı kurmuyorlar apt.ye :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

B0RASEN0GLU

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

B0RASEN0GLU

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
RAM derken? İnternet Hızı vs. RAM .... FIGTH!
Ram Derken Ram Yani Hani Bazı Sitelere Ramini Falan Kiralayabiliyorsun Bilgisayarın Açık Kaldığı Sürece Para Kazanıyosun Bu Bağlantıyı Arkadaşımın Ve BEniM Bilgisayarımın Arasında Yapıp Benim Bilgisayarımın İnternet Hızı Daha İyi Olduğu İçin serverdeki lagi falan giderebilirmiyim ?