Mucosoft Devleti - Logosu Çıktı!

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada Paint dersi verin böyle yapmak istiyorum..

Bu bence ne logo ne de afiş.. Biraz internette araştır Adobe Photoshop CS(bilmem kaç) diye buna benzer veya bu program var.. Onları öğren kullan.. Sana tavsiyem.. Ayrıca resimleri yayınca bozulma olacağını da buradan ben sana öğreteyim.. Oranını aşırı bozma yoksa çok çirkin olur.. Amatöre göre değerlendireyim kötü olmuş.. Ben bile ilk amatörlük eserim bu kadar değil yani kusura bakma..
Spam yapmış gibi mi gözüküyorum. 3 mesajıda alıntılayıp paylaştım sen neyin kafasını yaşıyon?

Hey hey, sakin olun..

Öncelikle Sherien, görüşlerin hepimiz için önemli fakat biraz daha tatlı dille lütfen.

Mucosoft, arkadaşların dediği doğru. Şu gördüğümüz çalışma kesinlike logo değil, bir tanıtım afişi, veya reklam gibi olmuş.. Ayrıca yaptığın resimdeki en*boy oranını tutturamadığından eklediğin resimler kalitesiz ve pikselleri gözükecek derecede kötü durmuş.Efektleri falan bilemiyorum ama, paint ile rahat bir şekilde yapılabilecek seviyede.

Yinede ellerine sağlık, tekrardan dediğim gibi logo olarak olmamış bu, logo dediğin minik olur, sembol olur, yazı olur. Afişimsi olmuş seninkisi.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hey hey, sakin olun..

Öncelikle Sherien, görüşlerin hepimiz için önemli fakat biraz daha tatlı dille lütfen.

Mucosoft, arkadaşların dediği doğru. Şu gördüğümüz çalışma kesinlike logo değil, bir tanıtım afişi, veya reklam gibi olmuş.. Ayrıca yaptığın resimdeki en*boy oranını tutturamadığından eklediğin resimler kalitesiz ve pikselleri gözükecek derecede kötü durmuş.Efektleri falan bilemiyorum ama, paint ile rahat bir şekilde yapılabilecek seviyede.

Yinede ellerine sağlık, tekrardan dediğim gibi logo olarak olmamış bu, logo dediğin minik olur, sembol olur, yazı olur. Afişimsi olmuş seninkisi.
Reklam gibi olmuş demişsin ama...Forumda reklam yasak :p

Bu çok üst düzey bir espri.Yarın gülemeyeceğim diye üzülüyorum :D

Herneyse.Şaka bir yana,bence de logo olmamış afiş olmuş bu.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Hey hey, sakin olun..

Olabilir böyle hatalar tabikide.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar Mucosoft Devleti'nin Şimdiki Bilgileri:
Bölge: 3,292,672 blok yani 12,862 chunks
1984x2784 blok
124x174 chunks
Yeter bu kadar bilgi:D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç Paintle yapılmışa benziyor mu? Ben bunu Adobe Photoshop CS5.1 ile yaptım. O efektleri Paint'le ekleyebilir misin?[DOUBLEPOST=1392917128,1392917000][/DOUBLEPOST]
Siz hepiniz yanlış anlamışsınız, ben eleştirmeyin demiyorum eleştirin ama burada eleştiri mi var hata yaptım da onu mu söylüyorsunuz? Her şeyi de yanlış anlıyorsunuz.

Basit yapsam basit dersiniz abartsam çok abartılmış dersiniz, istediğinizi deyin bu resim değişmeyecek!
Aaa lütfen değiştir lütfen yalvarız değiştir ya :(
Çok mu umrumuzda sen yazılanları bile anlama zahmetine katlanmamıssın. İstedigini yap bize ne <_<

MathJohn19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aaa lütfen değiştir lütfen yalvarız değiştir ya :(
Çok mu umrumuzda sen yazılanları bile anlama zahmetine katlanmamıssın. İstedigini yap bize ne <_<
DarqKnife Arkadaş biraz nazik olur musun ?
Bu Arada Mucosoft Doğru Söylüyorlar Logo Değil Bu Bir Afiş Ama Diyeceğim Tek Şey,Afişi Biraz Daha Süslesen Senin İçin Daha İyi Olur.Ayrıca Süslerken Aşırıya Kaçma.Sadece Afişi Daha Güzel Hale Getirmek İçin Elinden Geleni Yap.Senden Afişçi Olmaz Deselerde (Demediler Ama Öyle Düşünüyorsalar) Sen Vazgeçme Yapmaya Devam Et.Eminim Yakında Güzel Bir Afiş Ortaya Çıkarırsın.Onun Dışında Afiş Güzel Bence Ama Bazı Şeyler Eklenmeli Bu Yüzden Çoğu Kişi Afiş Kötü Dedi

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
DarqKnife Arkadaş biraz nazik olur musun ?
Bu Arada Mucosoft Doğru Söylüyorlar Logo Değil Bu Bir Afiş Ama Diyeceğim Tek Şey,Afişi Biraz Daha Süslesen Senin İçin Daha İyi Olur.Ayrıca Süslerken Aşırıya Kaçma.Sadece Afişi Daha Güzel Hale Getirmek İçin Elinden Geleni Yap.Senden Afişçi Olmaz Deselerde (Demediler Ama Öyle Düşünüyorsalar) Sen Vazgeçme Yapmaya Devam Et.Eminim Yakında Güzel Bir Afiş Ortaya Çıkarırsın.Onun Dışında Afiş Güzel Bence Ama Bazı Şeyler Eklenmeli Bu Yüzden Çoğu Kişi Afiş Kötü Dedi
Ben kabullendim afiş diyorum hala logo değil afiş diyorsunuz. Neyse bu değişmeyecek şimdilik.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Her açtığım konu tartışma oluyor zaten bir iki kelimeyi yanlış yazdım diye tartışma çıkardınız bu konuda da. Afiş diyorsanız öyle olsun logo gördüm ben kocaman kocaman siz ne diyorsanız deyin. Bence resim gayet iyi.