AAlp_
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Banada Paint dersi verin böyle yapmak istiyorum..
Bu bence ne logo ne de afiş.. Biraz internette araştır Adobe Photoshop CS(bilmem kaç) diye buna benzer veya bu program var.. Onları öğren kullan.. Sana tavsiyem.. Ayrıca resimleri yayınca bozulma olacağını da buradan ben sana öğreteyim.. Oranını aşırı bozma yoksa çok çirkin olur.. Amatöre göre değerlendireyim kötü olmuş.. Ben bile ilk amatörlük eserim bu kadar değil yani kusura bakma..
Spam yapmış gibi mi gözüküyorum. 3 mesajıda alıntılayıp paylaştım sen neyin kafasını yaşıyon?
Hey hey, sakin olun..
Öncelikle Sherien, görüşlerin hepimiz için önemli fakat biraz daha tatlı dille lütfen.
Mucosoft, arkadaşların dediği doğru. Şu gördüğümüz çalışma kesinlike logo değil, bir tanıtım afişi, veya reklam gibi olmuş.. Ayrıca yaptığın resimdeki en*boy oranını tutturamadığından eklediğin resimler kalitesiz ve pikselleri gözükecek derecede kötü durmuş.Efektleri falan bilemiyorum ama, paint ile rahat bir şekilde yapılabilecek seviyede.
Yinede ellerine sağlık, tekrardan dediğim gibi logo olarak olmamış bu, logo dediğin minik olur, sembol olur, yazı olur. Afişimsi olmuş seninkisi.