>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Valla arkadasimin svsinde legend plugin paketi vardi ve o bug vardi
Bilmiyorum eski versiondur :)

Yalova'dan Gönderildi
Bir daha ki sefere paketi inceleyip karşıma bug veya hata var diye gel[DOUBLEPOST=1393967259,1393962149][/DOUBLEPOST]
Klan pluginini keşke kaldırmasaydın o daha iyiydi sanki.
Eğer eski sürümde geçerli olan tamamen Türkçe yeni nesil klan sistemini istiyorsan
1.0.3 güncelleme sürümünde bulunan "SimpleClans" isimli plugini alıp
1.2.4 güncelleme sürümündeki "Factions" eklentisi ile değiştirebilirsin.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
thelegend kardeş authme de yaw authme register isim sifre yaziom olmuyo sifredegis sifrem yenisifrem yaziyorum yine sanki permissions istiyor dur bak böyle yazior An internal error occurred while attempting to perform this command bunu söyleyebilrmisin simdiden teşekkürler.

ghost121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Görür görmez indirdim valla gerçekten yaptığın paketlere bayılıyorum
Yaptığın paketlerde hiç sorun çıkmıyo

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
thelegend kardeş authme de yaw authme register isim sifre yaziom olmuyo sifredegis sifrem yenisifrem yaziyorum yine sanki permissions istiyor dur bak böyle yazior An internal error occurred while attempting to perform this command bunu söyleyebilrmisin simdiden teşekkürler.
O eski güncelleme versiyonundaki lüçük bir hstaydı fakat yeni çıkan 1.2.4 güncelleme sürümünde öyle bir hata yoktur
Harika olmuş teşekkür :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görür görmez indirdim valla gerçekten yaptığın paketlere bayılıyorum
Yaptığın paketlerde hiç sorun çıkmıyo
Teşekkürler

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
katıldı ve ayrıldı yazınını nasıl ayarlyıcaz biris igirince 2 tane yazı cıkıyor cıkınca 1 tane

ghost121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben 4.0 paketinin kullanıyorumda faction adlarını renkli yazake '&' işaretini kabul etmiyo napmam lazım acaba

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Ben 4.0 paketinin kullanıyorumda faction adlarını renkli yazake '&' işaretini kabul etmiyo napmam lazım acaba
"Factions" eklentisinde renkli klan isimleri desteği yoktur.
Fakat v5.7 [1.0.3] güncelleme versiyonlu plugin paketimde(bu konuda bulabilirsin)
Kendi tagını renk destekli olarak oluşturabilirsin. Tabi sadece bununlada değil klanı özelleştirmek adına birçok özellik bulunmaktadır.
Eğer o plugin bu kadar iyi ise neden eski Factions'a geçtin diye sorabilirsin
Sebebi ise, o bahsettiğim "SimpleClans" eklentisinde claim özelliği yoktur. Bu özelliğin olmaması kullanıcıların yarısından çoğu eklentiyi beğenmemesini sağladı.
Ve bende eski klasik factions eklentisine geçtim.
Fakat tabi eğer o yeni nesil tamamen Türkçe klan eklentisini istiyor isen
Önerim
v5.7 [1.2.4] versiyonlu plugin paketimi indirip
v5.7 [1.0.3] versiyonlu plugin paketimde bulunan "SimpleClans" adlı eklentiyi 1.2.4 versiyonlu plugin paketindeki "Factions" adlı eklenti ile değiştirebilirsin.

cemilos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
thelegend abi serverde klanlar arası düşmanlıklar yerine herkese pvp açık olsa bunun kodu ne yada nasıl yapıcam anlatırmısın

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
thelegend abi serverde klanlar arası düşmanlıklar yerine herkese pvp açık olsa bunun kodu ne yada nasıl yapıcam anlatırmısın
"Factions\conf" dosyasına gir
Kod:
"disablePVPBetweenNeutralFactions": true,
  "disablePVPForFactionlessPlayers": true,
Kısımlarını
Kod:
"disablePVPBetweenNeutralFactions": false,
  "disablePVPForFactionlessPlayers": false,
Olarak değiştir.