Emir77
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Valla arkadasimin svsinde legend plugin paketi vardi ve o bug vardiPakette öyle bir bug yok.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum eski versiondur
Yalova'dan Gönderildi
Valla arkadasimin svsinde legend plugin paketi vardi ve o bug vardiPakette öyle bir bug yok.
Bir daha ki sefere paketi inceleyip karşıma bug veya hata var diye gel[DOUBLEPOST=1393967259,1393962149][/DOUBLEPOST]Valla arkadasimin svsinde legend plugin paketi vardi ve o bug vardi
Bilmiyorum eski versiondur
Yalova'dan Gönderildi
Eğer eski sürümde geçerli olan tamamen Türkçe yeni nesil klan sistemini istiyorsanKlan pluginini keşke kaldırmasaydın o daha iyiydi sanki.
O eski güncelleme versiyonundaki lüçük bir hstaydı fakat yeni çıkan 1.2.4 güncelleme sürümünde öyle bir hata yokturthelegend kardeş authme de yaw authme register isim sifre yaziom olmuyo sifredegis sifrem yenisifrem yaziyorum yine sanki permissions istiyor dur bak böyle yazior An internal error occurred while attempting to perform this command bunu söyleyebilrmisin simdiden teşekkürler.
Harika olmuş teşekkür
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeşekkürlerGörür görmez indirdim valla gerçekten yaptığın paketlere bayılıyorum
Yaptığın paketlerde hiç sorun çıkmıyo
Hosgeldin eklentisinin config dosyasından ayarlayabilirsinkatıldı ve ayrıldı yazınını nasıl ayarlyıcaz biris igirince 2 tane yazı cıkıyor cıkınca 1 tane
"Factions" eklentisinde renkli klan isimleri desteği yoktur.Ben 4.0 paketinin kullanıyorumda faction adlarını renkli yazake '&' işaretini kabul etmiyo napmam lazım acaba
"Factions\conf" dosyasına girthelegend abi serverde klanlar arası düşmanlıklar yerine herkese pvp açık olsa bunun kodu ne yada nasıl yapıcam anlatırmısın
"disablePVPBetweenNeutralFactions": true,
"disablePVPForFactionlessPlayers": true,
"disablePVPBetweenNeutralFactions": false,
"disablePVPForFactionlessPlayers": false,
Hosgeldin eklentisinin config dosyasından ayarlayabilirsin
/pm disable Hosgeldinsunucuya bağlandı yazısını nsl kapatcam peki