Minecraft sürümünüz nedir?Kardeş oyunu JVM Argümanlarını yazıyorum Java Virtual Machine Hatası alıyor
Onun yerine GregTech'inkilerin oranı arttırıldı. Bu aslında sizin açınızdan daha güzel bir şey. Bir maden yatağı buldunuz mu uzun süre yetecek maden + gereksiz madenden kurtulma...[DOUBLEPOST=1394121736,1394121701][/DOUBLEPOST]tin ve copper kaldırıldımı![]()
Bana güven, 1.0.0'a geç, 0.3.1'den kat ve kat daha güzel bir güncelleme oldu.of abi kasa da keşke kasada kaldırılmasaydı demekki 0.3.1 de oynuyacağım
Onun yerine GregTech'inkilerin oranı arttırıldı. Bu aslında sizin açınızdan daha güzel bir şey. Bir maden yatağı buldunuz mu uzun süre yetecek maden + gereksiz madenden kurtulma...[DOUBLEPOST=1394121736,1394121701][/DOUBLEPOST]
Bana güven, 1.0.0'a geç, 0.3.1'den kat ve kat daha güzel bir güncelleme oldu.
Yemek ve su üretimine önem ver baştaAbi bana tavsiye verirmisin K.A.S.A Masoschist oynıycamda(belki hardcore da oynarım)
Abi oyuna giriyorum IDlist (gibi bişi) hata veriyo nedeni nedir ?Yemek ve su üretimine önem ver başta
Sent from my C6903
Güncellerken mods klasörünü sildin mi? Muhtemelen paketten kaldırılan modlardan biri hala duruyorAbi oyuna giriyorum IDlist (gibi bişi) hata veriyo nedeni nedir ?